GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba al Morell la tercera edició de la Festa de l'Oli Nou

La principal novetat d'enguany serà el Concurs d'Allioli, una competència que buscarà «el canell més entrenat, el morter més acurat i les mides més ben preses»
El Morell viurà una nova edició de la Festa de l'Oli Nou | Àngel Ullate

 

 

Diumenge, 16 de desembre, la plaça de la Font del Morell, al Tarragonès, acollirà una nova edició de la Festa de l’Oli Nou. Aquest any, la trobada començarà a les nou del matí amb un esmorzar de forquilla, amb pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua, tot elaborat amb productes de proximitat i quilòmetre zero. Com sempre, serà un àpat solidari, ja que l’import del tiquet —3 euros— anirà destinat a La Marató de TV3, dedicada a la investigació i la lluita contra el càncer.

 

«Donar suport als productors del territori», el principal objectiu de la festa

La Festa de l’Oli Nou del Morell està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica del municipi i compta amb el suport i la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Montseny. La iniciativa, com cada any, vol «promocionar un producte d’alta qualitat, com és l’oli, i donar suport a productors del territori, tot donant-los a conèixer a morellencs i visitants», ha explicat la regidora Susanna Ferré, qui també ha volgut destacar la continuïtat i l’èxit d’una cita «plenament consolidada», que aquest 2018 arriba a la seva tercera edició.

 

El Concurs d'Allioli, la principal novetat d'enguany

A més, la principal novetat de la Festa de l’Oli Nou del Morell 2018 és el primer Concurs d’Allioli, una competència que servirà per demostrar «qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses», expliquen des de l’Ajuntament. El concurs és obert a tothom i completament gratuït i, per participar-hi, cal inscriure’s prèviament al Centre Cultural del Morell.

 

Imatge de la Fira de Nadal del Morell 2017 | Ajuntament del Morell

 

El Morell es prepara per a la Fira de Nadal

Del 14 al 16 de desembre, la plaça de l'Era del Castell serà l'escenari d'una nova entrega de la Fira de Nadal del Morell. Amb tretze expositors, productes locals diversos i activitats per a tota la família, el poble del Tarragonès s'omplirà d'ambient nadalenc, tallers, espectacles i consum responsable.

 

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Morell, Susanna Ferré, ha volgut remarcar l'esperit solidari d'aquestes dates i ha afegit que els beneficis d'algunes de les activitats programades a la fira nadalenca es destinaran, també a La Marató de TV3.

 

AGENDA | Els actes de la Fira de Nadal del Morell 2018