Troben als Pallaresos un flamenc mort i a Tarragona, un d'electrocutat

El flamenc que va patir la descàrrega elèctrica va ser traslladat al centre de fauna
Un dels flamencs localitzats al Tarragonès per part del cos d'Agents Rurals. | Cedida

 

El cos d'Agents Rurals ha localitzat en els darrers dies dos exemplars de flamenc al Tarragonès. D'entrada, se'n va trobar un, ja mort, a la localitat dels Pallaresos. Però se'n va trobar un segon en terme municipal de la ciutat de Tarragona: es tractava d'un exemplar que presentava símptomes d'haver patit una electrocució.

 

Un cop va ser detectat i atès pels Agents Rurals, l'animal va ser traslladat fins al centre de fauna. A més, el mateix cos d'Agents Rurals va posar-se en contacte amb la companyia elèctrica per tal que modifiqués el suport de la línia elèctrica en qüestió. Així ho han explicat ells mateixos a les xarxes socials.

 

 

Dos flamencs al Tarragonès, i set cigonyes a les Terres de l'Ebre

No és el darrer cas, en els darrers dies, que el cos d'Agents Rurals ha d'actuar després que una línia de tensió malferiexi o, fins i tot, provoqui la mort d'alguna au. Fa tot just una setmana, el passat dijous, 16 d'agost, un grup de set cigonyes va morir després d'estavellar-se contra un pal de mitja tensió. Els fets es van produir en un sistema de torres elèctriques que es troba situat a l'interior del terme municipal d'Amposta, la capital del Montsià, tal com ja va explicar dies enrere aquest mitjà, TarragonaDigital.com.

 

A més de les set cigonyes que van resultar mortes, n'hi va haver una vuitena que va acabar ferida, i que va ser traslladada al centre de fauna del Canal Vell, al terme municipal de Deltebre. Es dona la circumstància, a més, que una de les cigonyes que van resultar mortes estava anellada. Després de la topada amb el grup d'animals, els tècnics van comprovar el correcte funcionament de la línia afectada.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!