Imatge de la primera nit de servei de la Guàrdia Municipal del Morell

El Morell estrena Guàrdia Municipal, que ja dona servei les 24 hores del dia

Era un servei llargament reclamat pels veïns i veïnes

La Guàrdia Municipal del Morell ja treballa les 24 hores del dia. Es tracta d'un moment històric d'aquest cos de seguretat ciutadana, que feia temps que els veïns del municipi reclamaven. La formació dels nous agents ha durat aproximadament dos mesos, i aquesta setmana ja han començat a donar servei tot el dia.

Així doncs, es va posar oficialment en marxa el passat dimarts, 1 de juny, quan es va prestar el primer servei de nit. L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, i els regidors Alberto Ortega, responsable de Seguretat Ciutadana, i Pere Domingo, de Via Pública, van assistir a la inauguració del servei.

«Ara comença un camí que ens permetrà millorar significativament la qualitat de vida de morellencs i morellenques», destacava Calbet la nit de l'1 de juny. «Llevat que es pugui produir alguna incidència, els sis agents i el seu cap s’organitzaran en tres torns per tal de cobrir les 24 hores del dia i els  365 dies de l’any», va detallar Alberto Ortega.

Per la seva banda, Domingo remarca que «es podrà donar resposta a qüestions que ara podien quedar desateses, de manera que el compromís del consistori amb la ciutadania es reforça clarament». Tot i que l'inici del servei es va fer dimarts passat, aviat se celebrarà un acte de presentació oficial al municipi.

Els veïns i veïns del Morell poden posar-se en contacte amb la Guàrdia Municipal del Morell a través del telèfon 977 94 80 90 o per correu electrònic a guardiamunicipal@elmorell.cat. Des de l'Ajuntament recorden, però, que el principal telèfon d'emergències és el 112.