L'acusat d'abusar de la seva fillastra de 13 anys a la Canonja nega els fets

La fiscalia demana 12 anys de pres贸 per al presumpte agressor
L'home acusat d'abusar de la seva fillastra de 13 anys nega els fets davant del jutge | ACN

 

El presumpte autor d鈥檜n delicte continuat d鈥檃b煤s sexual a la seva fillastra de tretze anys a la Canonja (Tarragon猫s) ha negat els fets, en el judici que s鈥檋a celebrat aquest dimarts a l鈥橝udi猫ncia Provincial de Tarragona. El fiscal i l鈥檃cusaci贸 han demanat la pena m脿xima per aquests casos, de dotze anys de pres贸.

 

En el judici s鈥檋a reprodu茂t la declaraci贸 que la menor va fer al jutjat d鈥檌nstrucci贸, on relatava els abusos que hauria patit. Tamb茅 han declarat l鈥檃miga de la noia a la qual va explicar els fets, la mare i l鈥檈quip t猫cnic de psic貌legs, que han confirmat la versi贸 de la nena. El cas ha quedat vist per a sent猫ncia.

 

Ab煤s constant i continuat

Segons l鈥檈scrit d鈥檃cusaci贸 de la fiscalia, l鈥檋ome mantenia una relaci贸 sentimental amb una dona des del 2007 i vivien plegats, juntament amb la filla d鈥檈lla i un fill que van tenir en com煤, en un domicili de la Canonja. Durant aquell per铆ode de conviv猫ncia, l鈥檋ome hauria abusat de la menor 芦de forma constant i continuada禄 aprofitant que la mare no era a casa.

 

En algunes ocasions, el processat feia tocaments a la fillastra mentre ell mirava material pornogr脿fic i es masturbava. La parella va posar fi a la relaci贸 el 2013 i els fets es van denunciar el 2017. Segons relata la fiscalia, sota el pretext de fer massatges a la menor, li feia tocaments per diferents parts del cos, inclosa la zona genital, 芦amb 脿nim libidin贸s i amb intenci贸 de satisfer els seus instints sexuals禄.

 

 

 

Dotze anys de pres贸 i prohibici贸 d'aproximar-se a la v铆ctima

El 2013 la parella va trencar la relaci贸, per貌 les visites al fill que tenien en com煤 van fer que el processat i la v铆ctima seguissin mantenint cert contacte. El ministeri fiscal assenyala que l鈥檋ome aprofitava per fer tocaments dissimulats a la nena per la zona del cul i els pits quan la saludava. Els fets van ser denunciats el mar莽 del 2017 i el jutjat va dictar una mesura cautelar contra l鈥檋ome perqu猫 no pogu茅s apropar-se ni comunicar-se amb la menor durant la tramitaci贸 de la causa.

 

A m茅s dels dotze anys de pres贸, la fiscalia tamb茅 demana la prohibici贸 d鈥檃proximar-se a la v铆ctima a menys de 200 metres i de comunicar-se amb ella durant 14 anys, i set anys de llibertat vigilada despr茅s del compliment de la pena.

 

L鈥檃cusat, que es troba en llibertat, ha consignat 10.000 euros i ha demanat l鈥檃tenuant per reparaci贸 del dany. 脡s la quantitat que demanava el fiscal com a responsabilitat civil.

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris