Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

Incendi en una fàbrica de pintures al polígon Alba a Vila-seca

Fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets per apagar les flames
Fins a onze dotacions de Bombers han treballat en l'incendi a la fàbrica a Vila-seca. | Bombers de la Generalitat

 

Pels volts de tres quarts de set de la tarda els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís per un incendi al polígon Alba de Vila-seca. Concretament, a les 18.40 hores, una trucada alertava de les flames que s'estaven veient al carrer Mas de l'Abat, el qual es troba al polígon vila-secà. Allí hi ha instal·lada una empresa que es dedica a la fabricació de pintures per a embarcacions, pel que els materials que hi ha dins la nau on s'ha produït l'incendi són altament inflamables, ja que es tracta de pintures i altres productes químics, el que ha fet que la reacció dels bombers hagi estat ràpida per evitar mals majors.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat ràpidament en un inici al lloc dels fets per intentar apagar les flames. Un cop han arribat allí i han pogut comprovar què estava passant, han arribat més efectius elevant la xifra de Bombers treballant per apagar l'incendi a onze dotacions. La fàbrica ubicada al carrer Mas de l'Abat es dedica a la pintura per a embarcacions i l'incendi s'ha originat quan un vaixell que es trobava a l'interior per rebre els serveis de pintura ha començat a treure fum i s'ha incendiat, per cuases que encara es desconeixen. 

 

Els bombers han realitzat tasques per apagar les flames des de l'interior, però també des de la coberta de la nau amb una autoescala, pel que el dispositiu ha estat força cridaner malgrat que no s'han hagut de lamentar grans danys. La nau de l'esquerra de la incendiada no ha patit cap afectació, i la de la dreta només ha estat afectada amb fum. No hi ha hagut cap ferit durant l'incendi.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris