S'incendia un palet carregat de medicaments caducats en una indústria de Constantí

El foc ha afectat una empresa dedicada al reciclatge de productes químics
Crema un palet en una indústria de Constantí per una reacció causada per medicaments caducats | Cedida Bombers

 

Durant la matinada d'aquest dimecres, 22 d'agost, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís on s'informava de l'incendi d'un palet carregat de paquets de medicaments caducats. L'incident ha tingut lloc en una indústria de Constantí on es reciclen productes químics. El foc, que a hores d'ara ja està extingit, ha començat poc després de les cinc de la matinada en una nau situada al carrer Europa, número 161. 

 

El foc ha afectat una empresa de reciclatge de productes químics 

Per tal de solucionar el problema, s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Cal destacar que en el moment dels fets no hi havia ningú, per tant, no hi ha hagut cap ferit. L'incendi s'ha produït en un palet de cartó estanc per la reacció dels medicaments caducats, que han estat separats de la resta. Tot i que el foc ja està apagat, ha afectat una empresa dedicada al reciclatge de productes químics. 

 

Un incendi a la carretera de Picamoixons crema 300 metres quadrats de vegetació aquest dimarts

Durant aquest mes d'agost, diversos municipis han patit incendis. Un dels focs va tenir lloc el passat dimarts, 21 d'agost, al migdia, quan els Bombers de la Generalitat van rebre un avís en el qual s'informava que s'estaven cremant els marges de la carretera de Picamoixons, a Valls. Concretament, els serveis d'emergència van ser alertats a les 14.24 hores i, fins al lloc de l'incendi, hi van enviar un total de tres dotacions. 

 

Els bombers van estar treballant en l'incendi durant més de dues hores fins que, cap a les cinc de la tarda, van comunicar que havien extingit completament el foc. D'altra banda, també van informar que es van cremar uns 300 metres quadrats de vegetació als marges de la carretera. Malgrat l'incident, no es va tallar la via de pas. 

 

Dos ferits lleus en un incendi d'un pis a Reus

Per altre costat, el passat dissabte, 18 d'agost, hi va haver un incendi en el pati interior d'un edifici del carrer d'Alcover, a Reus. Les flames es van propagar fins a l'edifici adjacent. Quan els Bombers de la Generalitat hi van arribar, els veïns ja havien aconseguit sufocar les flames amb diversos extintors. Algunes de les persones que van aconseguir apagar les flames van resultar ferides i van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).