Imatge de l'incendi que va afectar el descampat de les Garrigues, a la Canonja

Incendi de vegetació a la Canonja

Els fets van passar durant la nit de Dijous Sant | Les flames es van desencadenar al descampat de les Garrigues

Durant la nit d’aquest dijous, dia 18 d’abril, que coincideix amb la celebració del Dijous Sant, un incendi va afectar una zona de vegetació i matolls al municipi de la Canonja, a la comarca del Tarragonès. Segons apunten des de la Canonja 112 al seu perfil de Twitter oficial, les flames es van desencadenar al descampat de les Garrigues, just a tocar del carrer del mateix nom, al límit entre la localitat canongina i el barri tarragoní de Bonavista.

La Guàrdia Municipal de la Canonja i els Bombers de la Generalitat van acudir al lloc dels fets, i l’incendi va ser sufocat sense gaires complicacions. Ara per ara, però, encara no han transcendit les causes que van originar aquest foc.

Un Dijous Sant tràgic a Catalunya per l'incendi d'un pis a l'Hospitalet de Llobregat

Tot plegat va ocórrer en una jornada negra a Catalunya, precisament, a causa d'un altre incendi, però de característiques molt més virulentes que el de la Canonja. Una dona, un nen de tres anys i un nadó de mesos van morir en un incendi en un pis a l'Hospitalet de Llobregat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va fer tasques de reanimació al més petit, però finalment va morir. La dona era la mare dels dos nens.

També van assistir dues persones més per inhalació de fum, la tieta i l'àvia, que van ser evacuades a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en estat lleu. El foc, ubicat a la quarta planta d'un edifici del carrer de la Riera Blanca número 140 de l'Hospitalet, es va produir pocs minuts abans de les set del matí i la mort dels tres membres de la mateixa família va consternar la ciutat.

També et pot interessar