S'obren les inscripcions al Carnestoltes 2020 de Vilallonga

El Carnestoltes se celebrarà el pròxim 22 de febrer, i en acabar la rua es farà un sopar popular al Centre Recreatiu
Una carrossa participant del Carnaval de Vilallonga del camp 2019 | Àngel
 

L'Ajuntament de Vilallonga del Camp ha obert les inscripcions al Carnaval 2020 després d'aprovar les bases del concurs de Carnestoltes 2020, que se celebrarà el pròxim 22 de febrer de 2020.

Premis per a carrosses, comparses i grups

Segons s'ha definit en les bases del concurs, una comparsa engloba tots els grups formats per un mínim de 10 persones amb una disfressa similar o d'una mateixa temàtica. Una carrossa, en canvi, fa referència als muntatges o plataformes ornamentades, remolcats per un vehicle, que acompanyin a grups formats també, com a mínim, per 10 persones. Per últim i perquè tothom hi tingui cabuda, s'ha establert la categoria de grup, format entre tres i nou persones.

L'ajuntament també ha detallat que els menors de 10 anys que participin en la rua hauran d'anar agafats de la mà d'un adult, i a les colles formades per menors de 18 anys, hi haurà d’haver un adult que se’n responsabilitzi.

Per tots aquells grups que es vulguin inscriure, ho poden fer fins al 7 de febrer a les oficines municipals, ja que les inscripcions es van obrir el passat dia 27 de gener. La inscripció s’efectuarà mitjançant una fitxa on constaran el nom del representant, la categoria en què es participa i el nombre de components de la comparsa o de la carrossa. La fitxa es pot trobar a la pàgina web de l'ajuntament.

Ja amb aquesta inscripció, i complint els requisits detallats a les bases, es podrà optar a les diferents categories del concurs de disfresses, que són les de la millor disfressa individual, la millor disfressa en parella, el millor grup de tres a nou persones, la millor comparsa i la millor carrossa. 

El Jurat del concurs de les disfresses és el mateix públic i el veredicte serà per votació popular mitjançant una butlleta de votació que es repartirà entre el públic durant la rua. Cada cap de colla també votarà a altres carrosses i comparses.

En acabar la rua es podrà sopar al Centre Recreatiu

En acabar la rua, l'Ajuntament de Vilallonga del Camp també organitza un sopar al Centre Recreatiu en què els participants de la rua podran acabar la festa. El menú d'adults valdrà 10 euros i l'infantil, 6,50 euros. Els tiquets es poden comprar a l'ajuntament fins al 7 d'abril.

"🎼AGENDA: Mimí i Rodolfo es tornen a enamorar a Vilallonga amb l'òpera La Bohème" "🔴 ALERTA: Denuncien un pou obert, molt perillós, a tocar de Constantí"