A judici per abusar sexualment de la seva fillastra de 13 anys a la Canonja

Els fets es van perpetuar després de la ruptura entre l'home i la mare de la víctima
A judici per abusar sexualment de la seva fillastra de 13 anys a la Canonja | arxiu

 

El pròxim dimarts, 23 de juliol, l'Audiència Provincial de Tarragona acollirà l'inici del judici contra un veí de la Canonja acusat d'abusar sexualment de la seva fillastra de 13 anys.

 

Els fets es van tenir lloc al llarg de l'any 2013, quan l'agressor era la parella sentimental de la mare de la víctima. L'home, de manera constant i continuada, aprofitava que la mare de la menor no era al domicili, i amb el pretext de realitzar massatges a la nena, li realitzava tocaments al mateix temps que es masturbava mentre visionava material pornogràfic.

 

 

 

Els abusos es van perpetuar tot i la ruptura amb la mare de la nena

Tot i la ruptura entre l'acusat i la mare de la nena, els abusos es van perpetuar en el temps, ja que el processat seguia visitant el fill en comú que havia tingut amb la que llavors ja era la seva exparella; moment en què realitzava tocaments a la menor de manera dissimulada quan la saludava.

 

Per tot plegat, la fiscalia demana per a l'agressor una pena de dotze anys de presó, acusat d'un delicte continuat d'abús sexual d'un menor.

 

A judici per abusar sexualment de la seva fillastra de 13 anys a la Canonja | Cedida

 

Continua el judici contra l'assassí de Riudecanyes

D'altra banda, el dilluns 22 de juliol es jutjarà un veí de Salou acusat de vendre droga (MDMA) en una discoteca del municipi del Tarragonès l'any 2014, pel qual fiscalia demana 5 anys de presó.

 

A més a més, el mateix dilluns, continuarà el judici contra l'acusat d'assassinar la parella de la seva exparella el mes de març del 2018 a Riudecanyes; un delicte pel qual la fiscalia demana 25 anys de presó. En la primera jornada del judici, l'assassí va negar els fets i va argumentar que es va limitar a defensar-se d'una baralla amb la mateixa víctima.

"‼AGENDA: Arrenca la Festa Major del Morell!" "🎊AGENDA: L’Embruix al Morell, una estimulant festa que captiva tot aquell que la tasti"