GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans confirma candidatures a Altafulla i Constantí

Ja són en total 34 els municipis tarragonins on es presentarà la formació
Ciutadans ha anunciat que presentarà candidatura a Altafulla i Constantí. | Laia Solanellas

 

Ciutadans afegeix dues candidatures a les eleccions municipals més a les 32 que, dissabte passat, va anunciar en un acte a l'Antiga Audiència de Tarragona. La formació que presideix Albert Rivera presentarà candidatura a Altafulla, on ja ho va fer l'any 2015, i també a Constantí, on s'estrenaran en el panorama polític.

 

Ciutadans es presenta a Altafulla enmig d'una forta polèmica

Després de diversos dies de disputes públiques entre bona part de la militància i la direcció organitzativa del partit, Ciutadans presenta llista a Altafulla. El passat dimarts, 16 d'abril, una desena de militants denunciava ingerències de la formació en intentar «imposar» candidats per a les eleccions municipals i no acceptar una llista «consensuada i votada» per la militància altafullenca, liderada per Maria Lluïsa Díaz, la coordinadora local.

 

Un comunicat d'aquest sector, en nom de l'agrupació local, anunciava que Ciutadans no es presentaria a Altafulla. El partit, però, se'n va desmarcar ràpidament. Aquest dijous, 18 d'abril, han fet públics els seus tres primers candidats. Rubén Bea serà el cap de llista de Ciutadans a Altafulla, acompanyat al número 2 de Soledad Ramírez i al número 3 de Juan Carlos Sánchez.

 

Ciutadans ja es va presentar a Altafulla ara fa quatre anys, amb Alberto Moreno com a cap de llista, que va entrar com a únic regidor de la formació. El 2017, per discrepàncies amb l'agrupació local, Moreno va abandonar el partit i es va mantenir al consistori com a regidor no adscrit.

 

Ciutadans s'estrena a Constantí

D'altra banda, la formació liberal presentarà llista per primera vegada a Constantí. La direcció ha ratificat les candidatures de Juan Carlos Pinel com a número 1 i Maite Barragán com a número 2 per aquesta vila. Pinel és l'actual coordinador de l'Agrupació de Cs al municipi, mentre que Maite Barragán és llicenciada en Dret per la UNED i en Ciències Polítiques per la Universitat d'Acadia, al Canadà.

 

També et pot interessar