Més d'un centenar de morellencs gaudeixen de la 27a Festa de la Bicicleta

La jornada va tenir lloc el passat diumenge 12 de maig
La Festa de la Bicicleta del Morell es va celebrar amb èxit d'assistència   | Cedida

 

Aquest cap de setmana el Morell ha acollit una de les jornades més esportives de la seva programació d'oci i cultural. Es tracta de la 27a edició de la Festa de la Bicicleta, la qual enguany ha sumat prop de 150 persones participants. La festa, convertida ja en tota una tradició, va acollir persones de totes les edats donat el seu caràcter polivalent. Un any més, cal agrair la tasca d'organització al Club Ciclista El Morell, el qual ha fet possible la  jornada amb el suport de l'Ajuntament del Morell i la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi. 

 

Les condicions climatològiques i les ganes de tots els presents, van assegurar una jornada magnífica. A les 10.00 hores del matí es va donar el tret de sortida des de la Rambla Joan Maragall del Morell. El recorregut va arribar fins a la Granja dels Frares, on tots els ciclistes van trepitjar la línia de meta. Allà, per tal de recarregar les seves piles, van gaudir d'un esmorzar popular de coca, xocolata desfeta i un refresc. A més, tots els participants van ser obsequiats amb un coll de roba del Club Ciclista El Morell. 

Els participants van gaudir d'un esmorzar popular en acabar el recorregut | Cedida

 

Una jornada adaptada a totes les edats

La Festa de la Bicicleta va comptar amb dos circuits de dificultats diferents. Així doncs, el més curt suposava 8 quilòmetres, mentre que el més llarg en tenia 18. Aquest fet està pensat per adaptar la participació a tots aquells que hi tinguin interès, independentment de la seva edat o possibilitats. Així doncs, Jordi Sanahuja, president del Club Ciclista El Morell, deia que «la prova s’adapta a persones de totes les edats i nivells». 

 

«En el curt, hi vam treure dificultat pensant, sobretot, en la gent que porta canalla molt petita. Al llarg hi vam fer variacions per tal que els participants que repeteixen any rere any no s’avorreixin» continuava dient. 

El recorregut curt estava pensat per les famílies amb fills | Cedida