El Morell acomiada el Nadal amb una cavalcada plena de màgia i il·lusió per als més petits

El municipi del Tarragonès posa punt final a unes Festes de Nadal marcades per la il·lusió, on han destacat actes com la cavalcada dels Reis d'Orient, l'encesa de llums i la projecció del mapping.
Imatge d'un moment de l'espectacle 'La Bleda, que es va poder veure en el marc de la Fira de Nadal del Morell. | Cedida

 

Les Festes de Nadal acomiadaven, el dia de reis, a les famílies morellenques, després d'unes setmanes intenses d'activitats, espectacles i actes. Que s'han combinat amb els tradicionals àpats, torrons, cava i regals. El dia 30 de novembre l'encesa de llums i la projecció de l'esperat mapping donaven el tret de sortida a un programa carregat d'activitats, principalment pensades per als més menuts que viuen aquesta època de l'any amb molta il·lusió i amb un toc de màgia. 

 

Després de la Festa de l'Oli Nou, la fira de nadal, fer cagar el tió, el dia de Nadal i Sant Esteve -menjant galets i canelons-, es va encarar la recta final d'aquestes festes. On s'han viscut alguns dels actes més esperats, tant per grans com per petits. L'últim dia de l'any va començar amb la visita de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies li queden a l’any. Infants i també adults van gaudir de valent recollint caramels, ballant i fent-se fotografies amb aquest personatge tan tradicional i estimat a casa nostra. L'Home dels Nassos també va fer una visita al Centre de Serveis per a la Gent Gran, on va repartir somriures als més grans del municipi.

 

El Morell dona la benvinguda la Nadal amb la projecció del mapping | cedida

 

Per acabar l'any de la millor manera possible, el pavelló municipal del Morell va rebre al voltant d'unes 400 persones, que van donar pelgats la benvinguda a l'any nou amb una gran festa, que es va organitzar des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell. Un àpat de gala, juntament amb el ball de l’Orquestra Atalaia van fer que el comiat al 2019 i l’entrada a l'any nou, fos una nit amb un gust molt especial i per recordar.

 

L'any nou va donar lloc a l'últim acte d'aquestes festes nadalenques i, per alguns, el més esperat. Així doncs, el dia 5 de gener va arribar la cavalcada dels Reis d'Orient. Una tarda plena de somnis on SSMM es van passejar pels carrers del municipi, repartint caramels, fins a arribar a l'Ajuntament on van recollir les claus de totes les cases del Morell, i van repartir regals per a tots els infants. En definitiva, una cavalcada màgica que va omplir les cares d'il·lusió als més petits de la vila.

 

El Morell celebra el Nadal 2018 | cedida

 

El Morell tanca unes setmanes repletes de màgia amb més d'una trentena d’actes, que han omplert l’agenda d'aquest municipi del Tarragonès, dels quals les regidores de Cultura i Festes del consistori, Mònica Casas i Maria Jesús Valldosera, en fan “un balanç molt positiu, ja que tots els actes han comptat amb una gran participació, amb petits detalls que ja pensem a millorar de cara a l’any vinent”.

 

Per concloure, també destaquen que les festes “no serien possibles sense la col·laboració i implicació de multitud de persones voluntàries, Protecció Civil o la Comissió de Reis, que any rere any fan que, durant uns dies, la il·lusió i la màgia siguin el més important”.

"🔴Patrulles i vigilància al Morell per frenar l'onada de robatoris en cases particulars" "🍾👑 AGENDA: Les activitats al Morell per celebrar la recta final del Nadal!"