El Morell enceta el Carnaval 2020 amb actes per a petits i grans

La Festa del Confeti i les rues pels infants i adults, entre els actes més destacats
La Festa del Confeti es farà diumenge 23 a les cinc de la tarda | Àngel Ullate
 

El Rei Carnestoltes arriba també al Morell i porta amb ell la festa del Carnaval, que se celebrarà al municipi dels dies 21 al 23 de febrer, en un cap de setmana en què les disfresses, els maquillatges espectaculars, la purpurina i les carrosses seran les protagonistes. L'Ajuntament del Morell ja ha organitzat les diverses rues per petits i grans.

 

La festa s'iniciarà el divendres 21 de febrer a les tres de la tarda, quan els més petits realitzaran la seva pròpia rua. Els alumnes de la llar d'infants i de l'escola Ventura Gassol ompliran els carrers de gresca fins a arribar al pavelló municipal, on després de berenar, es culminarà la jornada amb la Petita Gran Festa de Carnaval a càrrec de la “Disco Pinky” dels Campi qui Pugui.

 

Dissabte, plat fort del cap de setmana

L'endemà, dissabte 22 de febrer, arriba el torn dels adults amb la rua de Carnaval i el lluïment de les comparses i carrosses. La convocatòria s'ha fixat a la rambla de Joan Maragall a dos quarts de set de la tarda. A les vuit del vespre, en acabar la rua, es procedirà al lliurament del premi a la millor carrossa, de la mà del Rei Carnestoltes, qui també pronunciarà el seu tradicional discurs.

 

La festa no s'aturarà fins ben entrada la nit quan, després del també tradicional sopar, es farà el lliurament de les Grans Escombres de Carnaval i la revetlla amb disco mòbil al pavelló municipal.

 

Com moltes altres poblacions, El Morell també celebrarà la Festa del Confeti, que serà el diumenge 23 de febrer a les cinc de la tarda a l'Era del Castell. Tot seguit, a la plaça de la Font, es farà la crema del Rei Carnestoltes, posant punt final a la celebració.

 

Un any més, l’encàrrec de dissenyar el cartell de Carnaval ha estat pels alumnes de l’IES El Morell. En aquest cas ha estat Ainoha Contreras, alumna d’Educació Visual i Plàstica de 4t d’ESO.