Més de 200 persones gaudeixen de l'espectacle 'Rhumans' al Morell

L'obra de teatre va convidar a tots els assistents a la reflexió
'Rhumans' va acollir a més de 200 persones | Cedida

 

El passat 16 de març, el Morell va gaudir de la representació teatral 'Rhumans', a càrrec de la companyia Rhum & Cia. No era la primera vegada que el municipi acollia una obra d'aquesta companyia, ja que el passat 2017 van poder gaudir de 'Rhum i Rhümia', la qual està inclosa en la trilogia a la qual també pertany 'Rhumans'. El Teatre-Auditori del Morelles va omplir amb més de 200 persones, les quals van poder gaudir d'aquesta representació per a tots els públics.

 

'Rhumans' és l'obra que tanca la trilogia presentada per la companyia Rhum & Cia. Aquesta és la proposta més melancòlica i reflexiva i que, a més, aposta per contorsionisme, hipnosi, combats de boxa o aparells de desestrès, entre altres. Inclou nombroses interaccions del públic, convertint-lo així en part de l'espectacle. Així doncs, el passat 16 de març van ser diverses les persones que, sense previ avís, es van endinsar en la representació de l'obra. 

L'obra va convidar a tots els assistents a la reflexió | Cedida

 

Parla sobre el paper del pallasso i de totes les connotacions que aquesta professió té en la societat actual. En un context en el qual, només es relaciona als pallassos com a personatges còmics, alegres i infantils, 'Rhumans' aposta per donar a conèixer una altra vessant molt més sentimental i melancòlica. Així doncs, tot el Teatre-Auditori es va submergir en una reflexió col·lectiva sobre què és realment un pallasso. 

 

'Lapònia' continuarà amb la programació hivern-primavera al Teatre-Auditori

L'obra de teatre, també de caràcter reflexiu, posarà en  manifest els diversos punts de vista existents a l'hora d'educar als fills. La representació se centra en el viatge d'una família formada per un pare, una mare y un fill de cinc anys a Finlàndia amb motiu de les festes de Nadal. Allà es retrobaran amb la germana de la mare, el seu marit i, també, la seva filla petita. Ambdós infants parlen sobre el Pare Noel i se n'adonen de que a cadascun d'ells els hi han explicat una història diferent. 

 

Posteriorment a 'Lapònia', la temporada hivern-primavera 2019 del Teatre-Auditori del Morell acollirà tres actes més, sota el nom d''Ovelles', 'Solitudes' i 'PrimaverArt'.