Mig miler de persones corren per la solidaritat: el Morell celebra la 6a edició d’Hol·la Genís

Es van recaptar uns 7.000 euros
Mig miler de persones corren per la solidaritat: el Morell celebra la 6a edició d’Hol·la Genís | Cedida

 

La solidaritat ha tornat al Morell per sisè any consecutiu amb la cursa Hol·la Genís, celebrada el passat  cap de setmana. Les morellenques i morellencs es van bolcar de ple en aquesta cita solidària que té com a objectiu recaptar diners per lluitar contra el càncer infantil. Unes 500 persones van córrer per la sisena edició de la cursa Hol·la Genís, que es va celebrar aquest diumenge, 29 de setembre, i que va aconseguir recaptar prop de 7.000 euros entre tots els participants. Aquesta xifra, però, podria continuar augmentant, ja que cal sumar els diners aportats per particulars i empreses que s’hagin volgut sumar a la causa.

 

La cursa va començar a les 9.45 hores des del carrer de Pompeu Fabra del Morell, sota el lema «Lluita amb nosaltres, la victòria és la cura». Molts dels corredors repeteixen cada any incondicionalment per donar suport a la causa que va posar en marxa la família del Genís Sánchez, un petit morellenc afectat pel càncer i que afortunadament se’n va ensortir.

 

Es van recaptar prop de 7.000 euros entre tots els participants | cedida

 

 

La cursa Hol·la Genís es pot realitzar en diferents modalitats, amb curses de 9 i 5 quilòmetres o bé una caminada de 4 quilòmetres. A més, també hi ha curses infantils. Aquelles persones que no volen córrer poden fer un donatiu de 5 o 10 euros. Els diners recaptats en la jornada solidària seran repartits entre Solidaritat Sant Joan de Déu i la Casa Ronald McDonald de Barcelona, dues institucions que donen suport i ajuden als nens que lluiten contra el càncer infantil, així com les seves famílies.

 

La família del Genís Sánchez ha valorat molt positivament la 6a edició de la cursa, i ha volgut destacar que «ha estat un dia divertit, on ens han acompanyat els Pallapupes, el pallasso del Ronald McDonald o el Mic. Estem molt contents!». Per la seva banda, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament del Morell s’ha volgut posar en valor la consolidació d’una cursa plena de valors i solidària. La regidora Judit Fernández ha agraït la participació de tots els participants i voluntaris, però sobretot la tasca de la família del Genís Sánchez «que cada any es bolquen per retornar tota aquella ajuda que a ells van rebre».