GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà porta al Morell el seu darrer treball

L'agrupació presentarà, el dissabte 15 de febrer, el seu concert 'Desconcerto', que intenta apropar la música clàssica a tots els públics

El Teatre Auditori del Morell acollirà, el pròxim dissabte 15 de febrer, la darrera proposta de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que oferirà un espectacle diferent que porta el nom de 'Desconcerto', i té com a objectiu apropar la música clàssica a tots els públics.

 

La programació teatral tardor-hivern del Teatre Auditori celebra el seu desè aniversari, i  és amb propostes musicals com 'Desconcerto' que ho celebrarà. Amb aquest concert, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà ofereix una manera diferent d'apropar-se a la música clàssica. Es tracta d'un concert «amb moviment, amb molta acció escènica i en la línia d’acostar la música clàssica a tothom».

 

Un concert de música clàssica per a tots els públics

Els assistents al concert, trobaran un encreuament del ritme més clàssic amb la interpretació moderna de 13 músics i actors, que duen a terme els dos papers. Durant l'obra s'anirà compaginant el ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i rialles.

 

La funció es representarà el pròxim 15 de febrer a les set de la tarda al Teatre Auditori. Com a cada funció, l'organització recorda que les entrades anticipades es poden adquirir al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, a un preu de 10 euros. El centre està obert de dilluns a divendres, des de les cinc de la tarda fins a les nou del vespre, excepte els divendres en què hi ha funció.

 

Així mateix, també es podran adquirir les entrades el mateix dia de la funció, a la taquilla, a un preu de 12 euros, tot i que els menors de 29 anys gaudiran d'un descompte per les entrades, que passen a tenir un cost de 8 euros. Per últim, i com a totes les propostes de la programació del Teatre Auditori, se sortejaran dues invitacions a través de la pàgina de Facebook de Ràdio Morell.

 

El concert 'Desconcerto' de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà conforma la quarta proposta de la desena temporada teatral tardor-hivern del Morell. El cicle però, no acaba aquí i s'allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. Com cada any també, el punt final el posarà el festival PrimaverArt, que es realitzarà del 17 al 19 d'abril.