programacio-hivern-primavera-morell

El Morell acull més de 1.800 espectadors durant la seva temporada teatral hivern-primavera

Aquest divendres es posarà el punt final a la temporada amb la representació de l'obra de teatre 'Solitudes'

Aquest divendres 12 d'abril, el Teatre-Auditori del Morell acollirà l'últim espectacle de la seva temporada hivern-primavera 2019. Enguany el municipi compta amb unes exitoses dades d'assistència, apropant-se als dos milers d'espectadors acollits des del passat mes de gener fins l'abril. L'edició ha oferit vuit propostes diferents, entre les quals es trobaven els gèneres de teatre, música i circ per tal de poder satisfer els gustos de tot el públic interessat.

El tècnic de Cultura del consistori morellenc, David Ayza, ha apuntat que l'èxit de l'edició escau en la celebració de la temporada durant els mesos de l'any en els qual fa més fred. El municipi ofereix propostes culturals a tots els habitants i veïns perquè surtin de casa durant l'hivern a gaudir d'una bona estona en família. D'altra banda, indica que «si fem la mitjana, ens surt que cada espectacle l’han vist al voltant de 250 persones, la qual cosa suposa que hem omplert la platea en totes les ocasions».

La temporada cultural d'hivern-primavera del Morell pretén oferir cultura a uns preus assequibles per la ciutadania, apunta Judit Fernández, regidora de Cultura. Així doncs, a causa de l'èxit d'acollida entre els espectadors, ja es comencen a escalfar motors per l'edició següent, la qual comptarà amb la celebració del 10è aniversari de la temporada i, per tant, amb més d'una sorpresa. 

laponia-teatre
'Lapònia' va convidar a la reflexió a totes les famílies assistents | Cedida

 

The Gramophone Allstars Big Band va acollir la xifra més elevada de públic

El tret de sortida de la temporada va ser el passat 12 de gener amb l'actuació de The Gramophone Allstars Big Band i el seu 'Maraca Soul'. Va acollir a 320 persones al Teatre-Auditori del Morell, enregistrant la xifra més elevada d'assistència de tota l'edició. La banda va presentar el seu nou disc, convidant a tot el públic a gaudir de les sonoritats més caribenyes, funk i calypsos, entre altres estils musicals.

Tret de comptar amb xifres lleugerament inferiors, la resta d'espectacles no van resultar menys interessants pel públic. 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' va ser el següent dels actes acollits, en el qual s'explicava la història d'una princesa poc convencional, a la que li agradava caçar dracs, muntar en globus o nedar sobre els dofins. 

El mes de febrer es va estrenar amb 'Només una vegada', una representació que va transmetre un sentiment agredolç a tot el públic, tractant el tema de la violència de gènere des del punt de vista d'una psicòloga que ajuda una parella «novell» en aquest sentit. 'Tenors', l'espectacle teatral i musical va tancar el mes, donant pas al circ de 'Rhumans', de la companyia Rhum & Cia.

'Lapònia' va ser una altra de les propostes teatrals que va pujar a l'escenari, la qual va convidar a la reflexió a tot el públic plantejant diversos punts de vista sobre la manera d'educar als fills. I l'última de les obres representades fins al moment és 'Ovelles', la qual va omplir el Teatre-Auditori del Morell el passat 6 d'abril amb la història de tres germans i una herència que, concretament, la formaven 452 ovelles.

Kulunka Teatro es prepara per oferir la representació de 'Solitudes' aquest divendres, 12 d'abril, guanyadora del Premi Max 2018 a la millor obra de teatre i composició musical. L'emotiva història d'un ancià en cerca de companyia.