El Morell reivindica el paper de la seva gent gran

La regidoria de Benestar i Serveis Socials organitza una nova edició de la Festa en homenatge a la gent gran
Imatge d'arxiu del dinar de germanor de la Festa de la Gent Gran del Morell de l'edició 2017  | ajuntament del morell
 

 

Just al bell mig del mes de setembre, com cada any, torna una de les jornades més boniques de l'any al municipi del Morell. El pròxim diumenge, 15 de setembre, se celebrarà una nova edició de la 'Festa en homenatge a la gent gran del Morell'. És una iniciativa organitzada, edició rere edició, per la regidoria de Benestar i Serveis Socials de l'Ajuntament del Morell. 

 

La reegidora de Benestar i Serveis Socials, Maria Jesús Valldosera, destaca que «es tracta d'una jornada de germanor que serveix, sobretot, per reivindicar el paper de la nostra gent gran». «Organitzem tot un seguit d'activitats per tal que vegin com són d'importants a la nostra societat» i continua «amb una missa, un dinar, homenatges, ball i berenar». 

 

La festa començarà al migdia amb una missa i acabarà amb un berenar

Així, la jornada començarà a les 12.00 hores amb una missa dedicada als avis i àvies morellencs i amb l'acompanyament musical de la coral Guspira del poble. Més tard, es farà la fotografia de grup i, tot seguit, hi haurà un dinar al pavelló municipal.

 

En acabar, serà el moment dels reconeixements, a les parelles, homes i dones més grans del Morell. Finalment, hi haurà ball amb 'Costa Dorada' i berenar

 

Des de la regidora ofereixen transport per desplaçar-se fins al pavelló en cas de necessitat i també portaran el dinar a casa a aquelles persones que estiguin apuntades a la festa i que no puguin anar-hi personalment. 

 

També et pot interessar:

 

 

Més notícies de la categoria Tarragonès