Pla obert del nou aspecte del parc a tocar del CAP del Morell

El Morell renova la imatge del parc del centre de salut

Els veïns ho van decidir en els darrers pressupostos participatius del 2020

Així ho va votar la ciutadania i així ha estat: l'Ajuntament del Morell ha dedicat les darreres setmanes a remodelar la imatge del parc a tocar del CAP del municipi. L'actuació s'ha centrat en millorar la il·luminació amb set noves torres de llum, instal·lar-hi gespa, renovar i podar l'arbrat i col·locar nous sentals i mobiliari urbà  com bancs o papereres. Els treballs estaven pressupostats en 50.000 euros.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Es tracta d'una actuació anunciada que la pandèmia  va obligar a ajornar uns mesos, i que van validar els veïns en la darrera convocatòria dels pressupostos participatius del municipi de l'any 2020, amb més de 200 vots. El regidor de Parcs i Jardins del municipi, Pere Domingo, ha valorat de forma molt positiva la remodelació de l'espai, que s'aquesta manera fa un gir cap a un entorn més segur i més agradable  per als veïns i veïnes del Morell.