El Morell i Vilallonga del Camp tornen a fer difusió conjunta dels concerts joves de Festa Major

Mascarats, Sabors de Gràcia i PD Hobbits actuaran divendres 26 a Vilallonga, mentre que Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, DJ Plan B i DJ Monka ho faran al Morell el dissabte 27
El regidor de Festes de Vilallonga del Camp i les regidores de Festes del Morell promocionen el cartell compartit de les festes joves. | Cedida

 

Els patrons Sant Abdó i Sant Senén són protagonistes de moltes festes majors arreu de la regió de Tarragona. Curiosament, al Morell i a Vilallonga del Camp, dos municipis separats per si fa no fa un parell de quilòmetres, se celebren les Festes Majors d'estiu en honor als dos sants dels llauradors i els pagesos, i coincideixen els mateixos caps de setmana. 

 

El problema ha resultat donar beneficis

Lluny, però, de representar un problema de competència per a morellencs i vilallonguins, des de l'entrada de l'anterior legislatura, el 2015, els ajuntaments d'ambdós pobles van posar-hi solució, així com van fer amb els certàmens gastronòmics, el Vilatapes i l'Apatapa, que celebren en diferents caps de setmana. Donat el fet que les Festes se superposen, les regidories de Festes dels dos municipis van decidir celebrar la festa en comú.

 

Així, com des de fa quatre anys, els dos ajuntaments promocionen les seves festes joves en un únic cartell, en aquesta ocasió sota el lema «Compartint festa fem més gran la gresca!», per fer difusió de les festes. Els regidors de Cultura i Festes dels dos ajuntaments, Joan Torres, de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp, i Mònica Casas i Maria Jesús Valldosera, de l'Ajuntament del Morell, s'hi han fotografiat un any més, aquest dimecres 24 de juliol, per tal de fer difusió de les festes joves dirigides als joves de Vilallonga i el Morell. 

 

Imatge del concert jove del Morell. | Cedida

 

Divendres a Vilallonga, dissabte al Morell

La primera aturada serà a Vilallonga del Camp, el divendres 26 de juliol a partir de les dotze de la nit. El poliesportiu municipal acollirà els concerts de Mascarats, els Sabors de Gràcia i els DJ's locals PD Hobbits. Per altra banda, l'endemà, dissabte 27 de juliol, el Morell agafarà el relleu amb l'actuació de Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, DJ Plan B i DJ Monka, que actuaran a partir de dos quarts d'una de la matinada a l'avinguda dels Països Catalans.