ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

La morellenca campiona de tir olímpic Mar Molné rep una distinció als Premis Avriga Fvscvs

Molné és l’actual campiona d’Europa júnior de tir olímpic
El seu pare va ser l'encarregat de recollir la distinció | Premis Avriga Fvscvs

 

La morellenca Mar Molné es proclamava, el passat mes de setembre, campiona d’Europa júnior de trap (fossat) en competició continental de tir olímpic a Itàlia. Més recentment, Molné ha rebut una distinció pels seus bons resultats competitius en el marc dels Premis Avriga Fvscvs, a Torredembarra, premis que han arribat a la 12a edició. Cada any, l’Ajuntament del Morell proposa al Consell Esportiu del Tarragonès —organitzador dels premis— veïns i entitats que «tenen molt merescuda una distinció d’aquesta categoria».

L’acte de lliurament es va celebrar dissabte passat, 5 d’octubre, al Pavelló poliesportiu Sant Jordi de Torredembarra. Amb aquesta distinció, s’ha volgut destacar la progressió meteòrica de l’esportista en els tres anys que fa que practica aquesta modalitat de tir olímpic. Molné entrena entre 9 i 12 hores setmanals i té com a objectiu poder participar en uns Jocs Olímpics.

Mar Molné, campiona d’Europa júnior de trap (fossat) en competició continental de tir olímpic a Itàlia | CE Tarragonès

 

Com que aquest cap de setmana Mar Molné es trobava a Almeria competint en la Copa Federació Individual i per Equips, l’encarregat de recollir el distintiu va ser el seu pare, Davit Molné. L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, i la regidora d’Esports, Judit Fernández, també van assistir a l’acte de lliurament dels Premis Avriga Fvscvs. La regidora va destacar que «no dubtàvem que la Mar Molné es mereixia aquesta distinció. Com Ajuntament hem d’estar orgullosos de tots els seus èxits, i agraïts que porti el nom del nostre poble a nivell internacional».

Així doncs, Mar Molné aquesta setmana haurà gaudit d’un reconeixement doble. Aquest dimecres, aprofitant que és el dia del seu aniversari i arriba a la majoria d’edat, l’Ajuntament del Morell celebrarà una recepció per entregar-li, a casa i en persona, la placa de la distinció dels Premis Avriga Fvscvs.

"💡Una immobiliària fa fallida i deixa sense llum 4 famílies a Puigdelfí" "🎉AGENDA: Tots els actes de la Fira i Festa del Roser a Vilallonga del Camp!"