ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Denuncien 111 conductors per positius en drogues i alcohol al Morell

70 conductors ho van fer en drogues i 41 per conduir sota els efectes de l'alcohol
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Durant quatre dies, els Mossos d'Esquadra han realitzat un dispositiu policial al Morell amb l'objectiu de disminuir la sinistralitat i augmentar la seguretat viària de la zona. El motiu principal d'aquest desplegament ha estat el Festival Pintor Rock que es realitzava al municipi del Tarragonès. Després de tots aquests dies, el dispositiu ha finalitzat amb 111 conductors denunciats.

 

Més d'un centenar de positius en drogues i alcohol

Al llarg dels tres dies que va durar el festival de música, els Mossos d'Esquadra van realitzar diversos controls policials. Durant tots aquests dies, en total, s'han realitzat un total de 111 denúncies per positius en alcohol i substàncies estupefaents.

 

Pel que fa al consum de drogues, un total de 70 conductors circulaven sota els seus efectes. Així mateix, un total de 41 persones van donar positiu en alcoholèmia. 

 

El Festival Pintor Rock va reunir una gran quantitat d'assistents i aquest dispositiu de control d'alcoholèmia i drogues continuat es va realitzar per disminuir la sinistralitat i augmentar la seguretat viària de la zona.