MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Una noia que va patir un greu accident a la C-14 busca les persones que la van ajudar

La noia ha fet una publicació al Facebook per buscar a les persones que la van socórrer abans que arribessin els serveis mèdics
Imatge d'arxiu d'un accident de motocicleta | ACN

 

A l'altura de la rotonda de l'avinguda de Salou, el passat 12 d'octubre una noia va patir un accident de moto i va quedar greument ferida. La noia va sortir disparada 15 metres, aproximadament, de la moto en el moment de l'accident. Gairebé quatre mesos després, la noia es troba en procés de recuperació i ara busca a través de les xarxes socials dues noies i un home que van estar amb ella mentre no arribaven als serveis d'emergència.

 

Tres persones van socórrer a la noia accidentada

El passat divendres 12 d'octubre a la tarda, una motocicleta va impactar frontalment contra un totterreny que anava contra direcció a la rotonda de la C-14, a l'avinguda de Salou sortint de Reus. Arran d'aquell accident els dos ocupants de la moto, un noi que va quedar ferit en estat crític i la noia que va resultar ferida greu i van ser traslladats a l'hospital. Un cop passat els fets, la noia ferida explica que dues noies i un home li van agafar de la mà i la van estar acompanyant tota l'estona donant-li suport fins que van arribar els serveis d'emergència.

 

 

Busca les noies que la van assistir a través de les xarxes

Quatre mesos després, i en actual procés de recuperació, la noia que va patir l'accident ha fet una publicació a Facebook per buscar les persones que li van donar suport mentre estava ferida a terra. «Dues noies es van quedar al meu costat parlant-me i cuidant-me fins que van arribar els bombers», explica a la xarxa social. Ara, afirma que ja ha sortit de l'hospital i que aviat podrà caminar, però que vol buscar a aquestes persones que li van ser de gran ajuda en aquell moment.

 

Moviment a les xarxes socials

La publicació ha estat compartida moltes vegades i la comunitat s'ha mobilitzat per trobar a aquelles persones que la van ajudar. D'altra banda, a la publicació del Facebook també agraeix la tasca que van realitzar els serveis d'emergència, «la doctora que em va immobilitzar li dono un 10, crec que tenia el cabell color bordeus amb dues trenes», comenta la noia. En aquesta publicació, la noia que va patir l'accident ha rebut diverses mostres de suport així com la compartició de la població, per arribar a més persones i poder trobar a qui busca.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris