GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos dies de gresca al Morell amb la Festa de la Granja

Les festes seran els dies 5 i 6 de juliol a la Granja dels Frares, és un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament del Morell
Sopar de germanor Festes de la Granja al Morell | Laia Solanellas

 

Com cads any, el mes de juliol és sinònim de festa al municipi del Morell, i els morellencs i morellenques mai deixen escapar l'oportunitat de gaudir d'una bona festa, companyia, sopars a la fresca, música i tradició. Així doncs, el divendres, 5 de juliol i el dissabte, 6 de juliol, se celebrarà la Festa de la Granja al Morell, on la Granja dels Frares serà l'escenari que s'omplirà d'activitat durant dos dies. És una jornada organitzada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament del Morell.

 

Programació de la Festa de la Granja al Morell

La festa s'allargarà durant els dies 5 i 6 de juliol i els actes començaran a les 20.00 hores del divendres, de juliol. En aquella hora arrencarà l'excursió que sortirà des de davant del Centre de Serveis per a la Gent Gran i arribarà fins a la Granja, l'excursió encetarà aquest programa de festes de dos dies. Un cop s'arribi a la Granja, tothom podrà recuperar forces amb un sopar de carmanyola que tindrà lloc a les 21.00 hores del vespre. A més, s'oferirà coca de recapte i aigua però per poder aconseguir-la s'ha de fer una compra prèvia d'un tiquet de dos euros. A partir de dos quarts de dotze de la nit, els grups de música 'Tàrraco Surfers' i 'Rock Inside' seran els encarregats de posar música a la festa fins a la matinada. 

 

El dissabte, 6 de juliol, l'activitat començarà una mica abans, a les 19.00 hores, amb l'actuació del grup d'animació infantil Marieta Voltereta. A les vuit de la tarda es farà la tradicional missa a l'ermita i, en acabar, serà el torn de la tradició amb els balls amb l'Associació Cultural Sardanista i el Ball de Capgrossos petits de l'Embruix. A partir de les 22.00 hores començarà el sopar popular a la fresca, amb pa amb tomàquet i embotit, gelat per postres i aigua i vi per beure. El tiquet del sopar popular a la fresca costa 6 euros i la finança de neteja de la taula és d'un euro, a més, cal abonar 2 euros per les cadires dels nens. A partir de les 23.30 hores, hi haurà ball amb el grup de 'Banda Sonora'.

 

Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cultural del Morell de l'1 al 3 de juliol, de 17.00 hores a 21.00 hores. Per a més informació us podeu dirigir al mateix Centre Cultural o trucar al 977 84 21 76.