Pau Ventura, guanyador del tercer concurs fotogràfic #Raconsipaisatges del Morell

La seva instantània il·lustrarà el calendari 2020 del municipi
La fotografia guanyadora del tercer concurs fotogràfic #Raconsipaisatges | Pau Ventura

 

 

Una instantània de la rambla del Morell reflectida en un bassal d’aigua és la fotografia guanyadora del tercer concurs #Raconsipaisatges, un certamen que la regidoria de Comunicació de l’ajuntament morellenc va posar en marxa a fi d’il·lustrar el calendari del poble del 2020. L’autor de la imatge, precisament, és el morellenc Pau Ventura, que s’ha endut el premi per tercer any consecutiu.

 

Ventura revalida el guardó avalat ara per la decisió que va prendre, el 15 de novembre, un jurat format pel fotògraf morellenc Pep Rodríguez, el fotògraf i vídeorealitzador tarragoní David Oliete i un tècnic i un responsable de l’Ajuntament del Morell. El jurat, en aquest cas, va valorar especialment l’originalitat del reflex, la composició i els colors de la fotografia.

 

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, i Pau Ventura, durant el lliurament del premi del concurs fotogràfic #Raconsipaisatges | Cedida

 

Una eina de participació ciutadana

El lliurament del premi s’ha dut a terme aquesta mateixa setmana i el guanyador s’ha endut un disc d’alta velocitat SSD i una ‘power bank’, o bateria externa, per part de la regidoria de Comunicació del consistori.

 

Eloi Calbet, alcalde del Morell i regidor de Comunicació, ha valorat de forma molt positiva la iniciativa de triar la fotografia que acompanya el calendari municipal a través d’un concurs, ja que és «una manera de fomentar la participació ciutadana». Alhora, ha agraït «la participació pràcticament d’una desena de persones» i, segons apunten des de l’Ajuntament, ja pensa en una nova edició del #Raconsipaisatges de cara a l’any vinent.

 

 

També et pot interessar