Les pel·lícules d'Stanley Kubrick arriben al Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp

De gener a maig, es podran visualitzar a la pantalla gran fins a sis pel·lícules, escollides entre la filmografia del geni novaiorquès

Durant els mesos de gener, febrer, març, abril i maig de 2019, la sala de cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp, a la comarca del Tarragonès, acollirà un cicle fílmic dedicat al cèlebre i reconegut director nord-americà Stanley Kubrick. En total, es podran visualitzar a la pantalla gran fins a sis pel·lícules, escollides entre la seva filmografia.

Cinc mesos i sis grans films

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les sessions dedicades a Kubrick tindran lloc, concretament, els dies 12 de gener, amb la projecció de ‘La Naranja Mecànica’; el 2 de febrer, amb ‘El Resplandor’; el 23 de febrer, amb la projecció de ‘Senderos de Gloria’; el 23 de març, amb el torn de ‘2001: Una Odisea del Espacio’; el 13 d’abril, amb ‘Lolita’, i 11 de maig, amb la pel·lícula ‘Atraco Perfecto’. Totes les projeccions es faran a les deu de la nit i l’entrada a la sala de cinema del Centre Recreatiu serà lliure i gratuïta.

Enguany es compleixen 20 anys de l'estrena d''Eyes Wide Shut', l'última pel·lícula del director nord-americà
Enguany es compleixen 20 anys de l'estrena d''Eyes Wide Shut', l'última pel·lícula del director nord-americà | Twitter / @StanleyKubrick

 

Kubrick, un geni del cinema

Stanley Kubrick, qui va néixer un 26 de juliol de 1928 a l’illa de Manhattan, a Nova York, va ser un gran geni del cinema, un creador d’obres mestres de la filmografia universal que abracen una gran diversitat de gèneres cinematogràfics. Kubrick, també director d’‘Espartaco’ o ‘Eyes Wide Shut’, el seu últim film, era conegut per la seva gran exigència amb els companys de feina i, sobretot, amb ell mateix. Meticulós i detallista, Kubrick planejava al mil·límetre les seves obres i supervisava minuciosament totes les seves produccions.

Les seves pel·lícules, de temàtiques diverses i reconegudes arreu, són famoses pels efectes especials, la seva estètica i l’acurada composició escènica. Ara, el món d'Stanley Kubrick arriba directe a Vilallonga del Camp, amb cinc mesos d’emocions, bones pel·lícules, personatges emblemàtics i grans moments visuals.