Els Pets enceten la Gira 20/20 amb concerts a Constantí i Montblanc

El grup va haver d'ajornar l'inici de la gira per la pandèmia
Els Pets passaran per Constantí, Montblanc i Riudoms | Judit Sabaté

Després d'haver d'ajornar més de dos mesos l'inici de gira a causa de la pandèmia del coronavirus, finalment Els Pets encetaran la Gira 20/20 aquest mes de juliol. Els de Constantí han anunciat un grapat de concerts fins a finals d'any, passant, de moment, per almenys dos municipis del Camp de Tarragona, entre els quals el seu poble natal. 

Així doncs, després de l'inici de la gira el pròxim 24 de juliol a Manresa, Els Pets tornaran a casa seva el pròxim 1 d'agost, a Constantí, en un concert a la Vil·la Romana de Centcelles en plena festa major. Els seguidors del grup constantinenc tindran una altra oportunitat més per veure'ls ben a prop de casa, el 9 de setembre a la Festa Major de Montblanc. Està previst que el grup anunciï més dates en les pròximes setmanes.

Pel que fa a la resta de concerts, Els Pets actuaran al Festival Emplaça't de Cabrera de Mar (Maresme), Andorra la Vella, al Festival Sisquere de Torrelameu (Noguera), al Festival Jardins de Pedralbes de Barcelona, a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Esparreguera (Baix Llobregat), o l'Auditori de Barcelona.

Els Pets van veure com l'inici de la nova gira quedava totalment estroncar per l'arribada de la pandèma del coronavirus. Alguns concerts han hagut de ser cancel·lats, mentre que els altres s'han hagut de reprogramat adaptant el format a les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, ja que els assistents hauran de respectar la distància de seguretat durant el concert.

Ara, coincidint amb el seu 35è aniversari, Els Pets han presentat la Gira 20/20, amb un repertori que repassa els 20 grans èxits que han acompanyat el grup durant tots aquests anys de trajectòria. Afirmen que serà una gira «trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia», una oportunitat per recordar les cançons que han acompanyat tanta gent durant la seva vida, com ara Â«Bon dia», Â«Vespre» i Â«Està plovent». Així, podrem sentir en directe cançons de tots els seus discos, des de 'SOM' (2018) fins a 'Calla i Balla' (1991) passant per 'Fràgil' (2010),  'Agost' (2004), 'Respira' (2006), 'Sol' (1999), 'Bon dia' (1997), o 'Brut Natural' (1994).

"Agenda: El cicle 'Dijous d'estiu' del Morell es reformula amb actes del PrimaverArt" "L'Escola de Música Municipal del Morell obre preinscripcions del 22 al 30 de juny"