Els Pets presenten la gira '20/20': 20 concerts amb els seus 20 grans èxits

La gira començarà el mes de maig a Manresa
Els Pets tornen als escenaris amb la gira '20/20', que repassarà els seus èxits del més recent al més antic | Judit Sabaté

Després de finalitzar la Gira SOM amb entrades exhaurides a Molins de Rei i Tarragona aquest passat mes de gener, Els Pets donaven per tancada la gira de presentació del seu darrer disc, ‘SOM’, que va sortir a la llum fa un any i mig. Ara, Els Pets proposen una nova gira ben especial, protagonitzada pels seus grans èxits que han acompanyat els de Constantí durant els seus 35 anys de trajectòria.

Els seus 20 èxits, del més nou al més antic

Coincidint amb el seu 35è aniversari, doncs, el grup constantinenc presenta la gira ‘20/20’, que es vestirà de 20 concerts i portarà a dalt dels escenaris els 20 grans èxits del grup, de forma cronològica inversa. És a dir, dels més recents als més antics. Aquesta nova gira s’estrenarà el pròxim 8 de maig a la Sala Stroika de Manresa i els portarà per tots els racons del territori català, de nord a sud i arribant fins a les Illes Balears.

Cadascun dels concerts d’aquesta nova gira farà una mirada retrospectiva del que han estat els 35 anys de carrera del grup, i serà una petita festa per celebrar l’aniversari amb els seus seguidors. Els Pets afirmen que serà una gira «trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia», una oportunitat per recordar les cançons que han acompanyat tanta gent durant la seva vida, com ara «Bon dia», «Vespre» i «Està plovent». Així, podrem sentir en directe cançons de tots els seus discos, des de 'SOM' (2018) fins a 'Calla i Balla' (1991) passant per 'Fràgil' (2010),  'Agost' (2004), 'Respira' (2006), 'Sol' (1999), 'Bon dia' (1997), o 'Brut Natural' (1994).

"🎻L'Orquestra de Cambra de l'Empordà porta al Morell el seu darrer treball" "🎉ACTES I HORARIS: El programa de Carnaval de Vilallonga 2020"