Constantí obre un nou pla d'ocupació per contractar vint persones

Seran contractades en dues tandes entre març de 2019 i març de 2020

L'Ajuntament de Constantí posa en marxa un nou pla d'ocupació que donarà feina a una vintena de veïns de la vila des del març d'enguany fins al de 2019, en dues fases de sis mesos cadascuna. Aquesta és una de les mesures que el consistori constantinenc ha posat en marxa els darrers anys per contribuir a la reducció de l'atur al poble. La Junta de Govern Local va aprovar el passat dimecres, 9 de gener, les bases i la convocatòria del projecte del Plans d’Ocupació, per al període 2019-2020. 

Vint veïns de Constantí podran treballar durant sis mesos

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Així doncs, mitjançant el Pla d’Ocupació Municipal 2019 - 2020 de Constantí, l'Ajuntament pretén fomentar la contractació temporal de persones en situació d’atur o bé que no rebin cap prestació econòmica superior als 430,27 euros al mes. Amb aquest pla, doncs, s'aconseguirà la contractació de deu persones en cada torn, amb un contracte de treball de sis mesos. 

Els períodes de contractació, aquests dos torns, aniran, en el cas del primer, del 15 de març al 24 de setembre; mentre que el segon torn començarà el 25 de setembre i acabarà el 14 de març de 2020. El termini de presentació de la documentació per a poder optar a ser contractat en el primer torn serà de l’1 de febrer al 15 de febrer. La jornada de treball serà de 35 hores setmanals i els ciutadans únicament podran optar a un lloc de treball, havent de seleccionar el procés al qual es volen presentar com aspirants.

Quins llocs de treball s'ofereixen?

Els llocs de treball que formaran part d'aquest pla municipal d'ocupació de l'Ajuntament de Constantí tenen la categoria professional de peó i peó especialista, i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments, espais públics i zones verdes del municipi. Hi haurà un total de cinc places de peó i cinc més de peó especialista, en cada torn.

En el cas del peó especialista, també es valorarà l’experiència en els treballs de manobre de construcció, peó de construcció, pintor, electricista i lampista. Es tracta, doncs, d'un pla més seguint la línia traçada a Constantí en els darrers anys pel que fa a polítiques de combat a l'atur.

NOTÍCIA RELACIONADA: Tarragona suma 66 mesos consecutius de descensos en l'atur

NOTÍCIA RELACIONADA: CEPTA ofereix nous cursos el 2019 per millorar la posició professional