Bandera vermella en vuit platges de Tarragona

Un total de 32 platges estan en bandera groga a la Costa Daurada
La mala mar va des de la platja del Miracle fins a la de Tamarit | Estat de les platges

 

Des de l'aplicació de Protecció Civil que informa de l'estat de les platges catalanes s'alerta que n'hi ha un total de 8 a la costa de Tarragona que estan en bandera vermella. La platja del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, la dels Capellans, la Llarga 1, la Llarga 3, la Móra i la platja de Tamarit són el les que està prohibit banyar-se. 

 

Des del sistema informatiu s'informa d'un total de 205 platges de la costa catalana. En aquest sentit, n'hi ha algunes que estan en la zona de bandera vermella que no hi ha informació del seu estat, però podrien estar-ho també, com són Cala Jovera, la platja de Calabecs, Cala Fonda o la platja dels Cossis.

 

Un total de 32 banderes grogues onegen a la Costa Daurada | Creu Roja

 

32 banderes grogues a la Costa Daurada

La bandera groga s'ha apoderat de gran part de les platges de la Costa Daurada amb un total de 32 on s'alerta tenir precaució en el bany. Les platges del Vendrell i Calafell, gairebé en la seva totalitat, oneja la bandera groga, i també passa el mateix a Torredembarra i Altafulla. 

 

L'altre gran sector on s'ha de tenir precaució per banyar-se és des de Mont-roig del Camp fins a l'Ametlla de Mar, passant per l'Hospitalet de l'Infant. A la costa del Montsià i Baix Ebre, la mar està tranquil·la, així com a Cambrils i Salou i en la majoria hi ha bandera verda on està permès banyar-se.

 

Podeu consultar l'estat de les platges de la Costa Daurada en aquest enllaç.