La Pobla de Mafumet es prepara per acomiadar les Festes d'Estiu

Un dels actes més esperats és la 27a Paella popular, que enguany tindrà lloc el 8 de setembre
La Festa Flaix FM va acollir un gran nombre de joves pobletans i d'altres municipis de la zona | CEDIDA

 

El mes d'agost es va acabant, i amb ell les Festes d'Estiu a la Pobla de Mafumet. En relació a aquest mes, les propostes de lleure es completaran durant la tarda d'aquest divendres, 31 d'agost, amb dues activitats molt refrescants per combatre les altes temperatures. D'una banda, tindrà lloc la festa de final de temporada d'estiu a les piscines municipals, una oferta que estarà oberta a tots els veïns i veïnes de la Pobla.

 

Per l'altra, a partir de les set de la tarda, se celebrarà la Holy Party —la festa dels colors—, a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal. En el mateix recinte es va dur a terme la Festa Flaix FM, una proposta que va acollir un gran nombre de joves de la Pobla i d'altres municipis. Els DJ's de Pacha, Sergi Domene, Ferran Jordano i Moncho, van ser els encarregats d'amenitzar la nit, juntament amb els DJ's locals, Gabry DC, Alex Sunrise, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules. 

 

La Paella popular, un dels plats forts de les Festes d'Estiu

Un dels principals atractius de les Festes d'Estiu és la Paella popular, que enguany arriba a la seva 27a edició i es durà a terme el 8 de setembre. Així doncs, durant tot el dia, les carpes de la zona de les moreres acolliran més de 1.800 persones perquè gaudeixin d'un bon àpat. Tant grans com petits faran les seves pròpies paelles en un acte en què no faltaran activitats d'animació, com el karaoke. 

 

D'altra banda, el 10 de setembre tindrà lloc un dels clàssics d'estiu. Es tracta de les Havaneres i rom cremat, a càrrec de l'actuació de Barcacola. Aquesta proposta es farà als jardins del Pavelló a les nou de la nit. L'11 de setembre se celebrarà la Diada de Catalunya amb el tradicional vermut musical a la zona de carpes de les moreres. Aquest any, l'animació anirà a càrrec de la formació Zapping Trio.

 

Torna una nova edició del Duatló-cros

El programa de les Festes d'Estiu continuarà el dissabte, 15 de setembre, a les sis de la tarda, amb la vuitena edició del Duatló-cros de la Pobla de Mafumet. Aquest esdeveniment també inclourà curses infantils i diversos premis als millors classificats de les categories masculina, femenina, per parelles i competidors locals. A més, els qui vulguin participar en el Duatló-cros hauran de realitzar un circuit de cinc quilòmetres de cursa, divuit quilòmetres en BTT i, per acabar, dos quilòmetres i mig a peu. 

 

Cal destacar que tots els participants rebran una samarreta tècnica, a banda de serveis de provisió durant la cursa, dutxa, guarda-roba i botifarrada. Tothom que estigui interessat a participar es pot inscriure a la pàgina web de l'esdeveniment fins al divendres, 31 d'agost. 

 

La caminada nocturna posarà fi al programa de les Festes d'Estiu

El calendari d'actes i activitats de les Festes d'Estiu de la Pobla de Mafumet finalitzarà amb la caminada nocturna, que tindrà lloc el 22 de setembre. La sortida serà al Parc de les Pobles i es recorrerà tot l'entorn, tant rural com urbà, de la vila. Els interessats en la caminada es poden inscriure fins al 18 de setembre a l'Ajuntament o a la pàgina web municipal. 

 

 

"Els cantadors d'havaneres Olla Barrejada arriben al Morell" "L'empresa de químics ELIX Polymers se suma a la lluita contra el càncer"