Dos socis del Club Esportiu Esplai de Constantí, positius per coronavirus

L'entitat ha informat als seus socis mitjançant un correu electrònic
Els dos socis es van posar en contacte amb el Club Esportiu Esplai per advertir que havien donat positiu | Facebook/Club Esportiu Constantí

Dos socis del Club Esportiu Esplai de Constantí han donat positiu per coronavirus en les darreres hores. Les dues persones infectades s'han posat en contacte amb els responsables de l'entitat. Des del Club Esportiu Esplai Constantí asseguren, però, que l'origen dels contagis no s'ha produït a les instal·lacions del club. 

En el correu electrònic a la resta de membres del club, l'entitat ha assegurat que «tots els contactes dels socis contagiats ja han estat degudament informats. Estem a l'espera de les autoritats sanitàries per saber com procedir. Us demanem extremar les precaucions i les mesures higièniques i, en cas de tenir alguna simptomatologia, actueu en conseqüència i truqueu al CAP o al 061».

Des del Club Esportiu Esplai també han picat el crostó als socis i sòcies, recordant que «és obligatori l'ús de mascareta, i dins del nostre club també. De fet, qualsevol norma o mesura aplicable a la pandèmia de la COVID-19, és necessària per poder gaudir de la nostra entitat. Per això vam redactar un protocol, que pocs socis compleixen».

Controlador d'accessos

L'entitat ha avisat també als seus socis que, aquesta mateixa setmana, disposaran «d'una nova figura de controlador d'accessos per prendre la temperatura a tothom qui entri per la porta del club».

"Descobriu aigua, patrimoni i arqueologia en un centenar d'elements tarragonins" "La fruita de moda: Descobrim la primera plantació comercial d'alvocats, a TGN"