GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Restauració de mobles, català o costura, entre els nous cursos del Centre Cultural del Morell

Entre els mesos de febrer i juny, l’equipament acollirà cinc propostes formatives
Centre Cultural del Morell, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

Amb el 2019, arriben noves activitats i propostes formatives al Centre Cultural del Morell, al Tarragonès, amb una oferta de cinc cursos sobre diferents temàtiques que es faran entre els mesos de febrer i juny.

 

Curs de restauració de mobles, tot un «èxit»

La primera formació, apunten des de l’Ajuntament, serà el curs de restauració de mobles, «un dels més exitosos i que fa més temps que s’imparteix», i que tindrà lloc els dimarts i dijous de 20.00 hores a 22.00 hores, del 5 de febrer al 13 de juny.

 

Jordi Amenós, el responsable d’aquesta activitat, compartirà els seus coneixements per fer que «mobles que semblen vells o passat de moda llueixin novament» o, fins i tot, expliquen des del consistori, «puguin tenir nous usos». El preu del curs és de 135 euros i cal tenir en compte que el cost del material va a càrrec de l’alumne.

 

 

El 5 de febrer, torn també per al català

Entre el 5 de febrer i el 30 de maig, el Morell brindarà el curs de català ‘Repassem gramàtica’, una iniciativa que es durà a terme els dimarts i dijous, de 19.00 hores a 21.30 hores, amb un preu de 120 euros que inclou fitxes i material didàctic.

 

Ja al març, el Centre Cultural del Morell acollirà el curs d’’scrap’, els dimecres 6, 13, 20 i 27 de març i els dies 3, 10 i 24 d’abril, de 19.30 hores a 21.00 hores. En aquest cas, serà Dolors Tarzán qui guiarà els participants en la confecció d’un receptari de taula i un cistell per a l’estiu. El preu de la formació és de 50 euros, amb el material a càrrec de l’alumne.

 

Mostra de les creacions del Taller d''scrap', en una imatge d'arxiu | Ajuntament del Morell

 

Costura i patronatge exprés al Morell

La costura i el curs de patronatge exprés, a càrrec d’Olivia Garzón, arribaran al Morell els dimarts 7, 14 i 21 de maig, de 18.00 hores a 21.00 hores. Amb aquesta formació, les persones inscrites podran aprendre a llegir patrons, per tal d’acabar amb el tall i la confecció. El preu, informen des del consistori, és de 38 euros sense incloure el cost del material, a càrrec de l’alumnat.

 

El curs de monitor i monitora de lleure, per Setmana Santa

Finalment, i aprofitant la Setmana Santa i els caps de setmana d’abril i maig, es farà un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. La formació tindrà un bloc de 150 hores de docència presencial i a distància, i una part de 160 hores de pràctiques. El preu d’aquest curs és de 220 euros, un import que inclou les taxes d’expedició del títol.

 

L’Ajuntament del Morell ha aclarit que tots els cursos «necessiten assolir un mínim d’alumnes» i que, en cas que no s’hi arribi, «quedaran anul·lats». Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, per telèfon al 977 842 176 o a través del correu electrònic centrecultural@morell.altanet.org.