La xarxa de centres cívics de Tarragona obre les inscripcions pels cursos d’hivern i primavera

Més d’un centenar de propostes de tots els àmbits, des de fotografia, passant per la cuina fins a cursos d’idiomes.

Des del dia 21 de gener i fins al dia 1 de febrer estaran obertes les inscripcions a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona. En total s'ofereixen més de 100 cursos i unes 1.300 places. Els cursos són de temàtiques molt diferents, des de temes relacionats amb la cuina i la gastronomia fins a activitats d'idiomes, passant per la fotografia, la salut i el benestar o la cura dels animals domèstics.

Més de 100 activitats

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tornen les activitats als centres cívics de Tarragona amb més de 100 propostes pels pròxims mesos d'hivern i primavera.  L'Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest matí el nou programa d'activitats, que contempla més de 100 propostes, per les que s'ofereixen més de 1.300 places. Són activitats per tota mena de públic.  Les propostes es duran a terme als sis centres cívics que hi ha a la ciutat i a les cinc ludoteques. Hi ha activitats per tots els públics, totes les edats i algunes que són per realitzar amb família.

Alguns dels cursos es mantenen però també s'han incorporat algunes novetats. Per exemple, es mantenen alguns dels cursos de fotografia que ja s'havien fet en edicions passades, però s'incorpora un curs de fotografia per telèfons mòbils. Es manté el curs d'introducció a l'ensinistrament a l'educació canina però s'ha afegit una sessió per entendre el gat domèstic.

S'ofereixen, un cop més, cursos de treballs manuals, tallers per aprendre a fer ganxet, punt de mitja o joieria. També s'ha renovat l'oferta informàtica amb propostes per treballar aplicacions com Canva o Prezi. I també es renoven els cursos de cuina, amb propostes com una de plats sense gluten o una de cuina mexicana. I com cada temporada tornen els cursos d'idiomes.

Inscripcions fins al dia 1 de febrer

Des del 21 de gener a les 9 del matí i fins al dia 1 de febrer es poden fer les inscripcions al web de la Xarxa de Centres Cívics. El pagament del curs es podrà fer al mateix moment de la inscripció.