Óscar Sánchez es torna a presentar a l'alcaldia de Constantí pel PSC

El PSC de Constantí presenta una candidatura amb nombrosos independents

El partit presenta una candidatura encapçalada per Óscar Sánchez que assegura portar «saba nova» i un equip que «reforça l’ADN plural i majoritari del municipi»

El PSC de Constantí ha aprovat per unanimitat la llista que el partit presentarà a els pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Encapçalada per l'actual alcalde constantinenc, Óscar Sánchez, compta amb nombrosos independents. L'alcaldable, després de l'assamblea afirmava que «no hi ha un equip més vàlid» per governar Constantí, ja que «els socialistes som els únics que podem presentar una candidatura amb experiència contrastada i capacitat de govern, però també amb saba nova i amb la incorporació de nombrosos independents que reforcen l’ADN, plural i majoritari, de Constantí». L’alcalde defensa que són «un valor segur, els únics capaços de garantir quatre anys més de govern progressista a l’Ajuntament». 

Dolors Fortuny i Vicenç Maceira, els números dos i tres

D’aquesta manera, la candidatura del PSC quedaria liderada per l’actual alcalde, Óscar Sánchez, seguit per la tècnica en normalització lingüística Dolors Fortuny que és la número dos, i de l’empresari Vicenç Maceira com a número tres. Completen la candidatura Virginia Bautista, Jordi Pérez, María García, Ismael Perroni, Mariana Buger, Alfons Riscos, Ana Maria Martínez, Víctor Paz i Mercedes Martínez. Tanca la llista l’exalcalde socialista Cristóbal Ramírez.

Imatge de l'assemblea del PSC on s'ha aprovat la llista electoral
Imatge de l'assemblea del PSC on s'ha aprovat la llista electoral | Constantí Ràdio

 

La candidatura incorpora sis persones independents i quatre candidats nous en relació a antics comicis, aclareix Sánchez, qui parla amb rotunditat quan reitera que «honestament, crec que és la millor candidatura que podíem presentar per tenir quatre anys més de govern de progrés i per gestionar l’Ajuntament pensant en assolir el màxim nivell de benestar per als constantinencs».

Óscar Sanchez afegeix que «nosaltres ens presentem amb la credibilitat que ens dóna la feina feta durant aquests anys en què hem tingut la responsabilitat de governar, en els que hem aprofitat els recursos de què disposa l’Ajuntament per posar-los al servei de les necessitats reals dels veïns i veïnes de Constantí». Per últim, el candidat socialista vol deixar clar el seu compromís per aconseguir que «l’Ajuntament segueixi escoltant els anhels de la gent, a peu de carrer, tal com hem fet aquests darrers quatre anys. Volem seguir garantint el futur del nostre poble a tots els nivells: amb inversions, més benestar social, facilitant el desenvolupament econòmic i assegurant la convivència».

La llista completa del PSC de Constantí a les properes eleccions municipals

 1. Òscar Sánchez
 2. Dolors Fortuny
 3. Vicenç Maceira
 4. Virginia Bautista 
 5. Jordi Pérez
 6. María García
 7. Ismael Perroni 
 8. Mariana Buger 
 9. Alfonso Riscos
 10. Ana M. García 
 11. Víctor Paz
 12. Mercedes Martínez
 13. Cristóbal Ramírez