Denuncien una 'rave' en una nau industrial del polígon de Perafort

La festa hauria començat durant el cap de setmana i, avui dilluns, segueix en marxa | Els Mossos han obert una acta i controlen els accessos i la mobilitat
Els Mossos d'Esquadra han obert una acta administrativa al responsable de la festa | Cedida

 

 

Una nau industrial del polígon de Perafort, a la comarca del Tarragonès, segueix de festa amb una gran ‘rave’ que hauria començat durant el cap de setmana i que, a hores d’ara, a les portes de Cap d’Any, encara s’allarga. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a TarragonaDigital, a l’edifici hi hauria uns 500 assistents, a més d'uns 300 vehicles estacionats als voltants.

 

Avui dilluns, 31 de desembre, i arran de la denúncia de l'alcalde de Perafort, Joan Martí Pla i Pla, la policia catalana s’ha desplaçat cap al lloc dels fets i els agents han obert una acta administrativa al responsable de la gresca, ja que no té permís ni autorització per organitzar la festa. Els Mossos d’Esquadra han explicat que la nau es troba en un punt on no molesta els veïns del poble i que, ara mateix, hi han instaurat diversos controls preventius de trànsit, alcohol i drogues, per tal de vigilar que ningú pugui agafar el cotxe si no es troba en bones condicions per fer-ho. Desallotjar els assistents, han assegurat des de la policia, suposaria un risc i un problema major.

 

Quadruplica la taxa d'alcohol permesa i té un accident a Torredembarra

Durant la tarda d'ahir diumenge, 30 de desembre, un conductor begut va xocar contra la tanca de protecció del pont que va des de la platja de Torredembarra fins a la zona de Clarà, al Tarragonès. L'home, en realitzar la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu, gairebé quadruplicant la taxa d'alcohol permesa. Demà dimarts, 1 de gener, se li farà un judici ràpid al Jutjat número 5 del Vendrell.

 

El conductor del vehicle accidentat va quadruplicar la taxa d'alcohol permesa | TarragonaDigital

 

Conduir begut, un delicte contra la seguretat viària

Conduir sota els efectes de l'alcohol quan se superin els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat és un delicte contra la seguretat viària i, en cas que hi hagi un accident, el límit permès baixa fins als 0,40 mg/l. Els conductors que circulin sota els efectes de l'alcohol s'exposen a penes de presó d'entre tres i sis mesos, a més de la retirada del carnet entre un i quatre anys.

"Presenten en societat l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell" "ATENCIÓ: Ferit lleu en un accident a la T-11"