GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reobre portes l'Ajuntament vell del Morell amb noves dependències

El pròxim dimecres 27 de març tornarà a obrir les seves portes per a garantir un millor servei a la ciutadania
S'estrenen dependències a l'Ajuntament Vell del Morell  | Cedida
 

L'Ajuntament vell del Morell tornarà a obrir les seves portes aquest dimecres 27 de març. L'òrgan de govern del municipi tarragoní ha renovat el seu equipament, ampliant així les dependències amb un nou Cos de Vigilants Municipals, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), Protecció Civil i altres serveis municipals. Així doncs, els serveis oferits per l'Ajuntament vell del Morell —ara ja completament renovat— vetllen per a la seguretat ciutadana així com per a una millor convivència.

 

Amb la posada en marxa d'aquestes noves dependències, s'hi instal·larà el cap del nou Cos de Vigilants Municipals però encara no la plantilla, ja que el consistori està pendent de convocar pròximament la convocatòria per escollir les persones que ocuparan les sis places que es preveu que quedin cobertes en un període de temps no gaire extens. Tot i que en aquest cas no es posarà en marxa plenament l'activitat a les noves dependències municipals, la resta veuran la llum el mateix dimecres 27 de març.

 

L'Oficina d'Atenció Ciutadana oferirà un servei de proximitat a tots els morellencs i morellenques | Cedida

 

Portes obertes a les noves instal·lacions

Des del dimecres 27 fins al divendres de la mateixa setmana, 29 de març, tots aquells que ho desitgin podran visitar les noves instal·lacions de l'Ajuntament vell del Morell. Una superfície de 400 metres quadrats, completament reformada per a oferir als ciutadans una atenció molt més sofisticada gràcies als seus espais diàfans, lluminosos i funcionals. 

 

Les visites es podran realitzar en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores en els dies indicats anteriorment. A més, el diumenge 31 de març comptarà amb la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra. Ja està tot a punt per a la inauguració de la reforma de l'Ajuntament vell del Morell, un edifici històric que compta amb una llarga trajectòria des del 1854, servint com a escola i, posteriorment,  acollint funcions de consistori municipal, oficina de correus, seu d'activitats juvenils o, fins i tot, de dependències de Protecció Civil.

 

Les noves instal·lacions compten amb espais diàfans, lluminosos i funcionals | Cedida