Rescaten dos gossos d'una bassa a Vilallonga del Camp

Els fets van succeir en un embassament a prop del cementeri de la localitat del Tarragonès
Dos gossos van ser rescatats de dins d'un embassament de Vilallonga del Camp | TarragonaDigital

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar aquest divendres al matí per salvar dos gossos que s'havien quedat atrapats a dins d'una bassa a la localitat de Vilallonga del Camp. Afortunadament, la ràpida actuació dels bombers va permetre treure els animals de l'aigua. A més, els Agents Rurals tenen previst demanar al propietari de la finca que faci modificacions perquè no puguin caure els animals a dins la bassa. 

Els Bombers rescaten dos gossos

Als voltants de les deu del matí d'aquest divendres, 8 de març, el servei d'emergències va ser alertat que hi havia dos gossos atrapats a dins d'un embassament d'aigua al terme municipal de Vilallonga del Camp, molt a prop del cementiri. Després d'aquest avís, una dotació dels Bombers de la Generalitat es va desplaçar fins al lloc de l'incident. 

Un cop en el lloc dels fets, els bombers van aconseguir rescatar als animals rapidament i, així, treure'ls de l'aigua. En aquest sentit, en mitja hora van realitzar la tasca de rescat al municipi del Tarragonès.

D'altra banda, a causa d'aquest incident, els Agents Rurals inspeccionaran la zona perquè no hi hagi més casos i informaran el propietari de la finca d'aquest fet. A més, perquè no torni a passar, li sol·licitaran posar un sistema de rampa perquè els animals puguin sortir, en cas que en caigui algun a l'interior de la bassa. També demanaran que es posi una balla per delimitar el perímetre i d'aquesta manera evitar que els animals puguin accedir a l'embassament. D'aquests fets i peticions ha estat informat el consistori del municipi del Tarragonès.

També et pot interessar:

"Llistes electorals de Constantí per les eleccions municipals 2019" "El president de Repsol es reuneix amb els alcaldes de Tarragona"