Salut reconeix 23 morts a la residència Nostrallar dels Pallaresos

Fonts pròximes a la residència eleven a 48 els avis i àvies traspassats durant la crisi del coronavirus | Satisfacció entre treballadors del centre pel canvi de gerència

La crisi del coronavirus hauria provocat la mort de fins a una tercera part dels residents de la residència Nostrallar, dels Pallaresos. El departament de Salut ha confirmat, oficialment, 23 morts mentre que, fonts pròximes al centre, eleven la xifra de difunts a 48. Si es confirmés aquesta darrera dada, es tractaria d'una tercera part dels residents de la Nostrallar perquè el centre té capacitat per a 150 residents.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El marge entre les dues xifres es deu al fet que la conselleria dona per oficials aquells difunts que han rebut la prova de la Covid-19 i han donat positiu. 

«Satisfacció» pel canvi de gerència

La crisi generada a la residència per la gestió de l'anterior gerència va generar la intervenció del centre per part del govern català. La Generalitat de Catalunya va posar la gestió de Nostrallar en mans de l'empresa STS-Grup. El canvi ha sigut rebut «satisfactòriament» tant per part dels treballadors del centre com dels familiars dels residents. Aquests han valorat «molt positivament» la millora de la comunicació de la residència, facilitant informació sobre l'estat dels avis i àvies que es troben confinats a la residència dels Pallaresos.

Les notícies que es van conèixer del centre durant la gestió de la Fundació Catalana de la Gent Gran van sacsejar el municipi. La Fiscalia ha obert una investigació per treure l'entrellat de tot plegat. 

"PARTICIPEU: Els 3 concursos que organitza el Morell per celebrar Sant Jordi des de casa" "❗️NOVETATS IMPORTANTS sobre la residència dels Pallaresos amb el brot de coronavirus"