SKA-P, cap de cartell al PintorRock del Morell

Els madrilenys tornen cinc anys després de la seva aturada, presentant nou disc i amb un únic concert a Catalunya
SKA-P serà el cap de cartell al PintorRock del Morell, que tindrà lloc els dies 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre | PintorRock

 

 

El PintorRock, el festival de música més canyer del Camp de Tarragona, ha presentat un avanç dels grups que participaran en la seva novena edició, i ho ha fet amb una sorpresa majúscula: El retorn d'Ska-P a Catalunya, cinc anys després de la seva aturada. Protagonistes indiscutibles, els madrilenys presentaran el seu nou disc, 'Game Over', en l'únic concert de la gira que oferiran al Principat.

 

Sense baixar el llistó, el PintorRock, que se celebrarà els dies 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre al Morell (Tarragonès), comptarà també amb grups com Desakato, Koma, Crim, Kaotiko, Josetxu Piperrak, Animales Muertos, Mafalda, Gatibu, ParaBellum, Arpaviejas, La Desbandada, Dskarrila i Prozak Soup; a l'espera que es confirmen «moltes més bandes».

 

 

1.500 entrades venudes en vuit hores

Els abonaments del festival es van posar a la venda aquest mateix dilluns, i sense haver revelat cap grup, es van arribar a vendre més de 1.500 entrades en només vuit hores. Amb l'anunci d'Ska-P, juntament amb la resta de grups, es preveu que la resta d'entrades 'volin' en poques setmanes; encara l'espera que s'acabin d'anunciar la resta de grups participants.

 

La bomba d'Ska-P i el ritme de venda de les entrades a través de la pàgina web no fa més que confirmar les previsions dels organitzadors, que ja anuncien la novena edició del PintorRock com «el millor cartell de la història del festival».

 

SKA-P, cap de cartell al PintorRock del Morell, que tindrà lloc els dies 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre | PintorRock

 

Més notícies de la categoria Tarragonès