GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Solitudes' arriba al Morell, la història d'un ancià incomprès que busca companyia

El pròxim divendres 12 d'abril el Morell acollirà l'obra de teatre guanyadora del Premi Max 2018
'Solitudes' arriba el 12 d'abril al Morell | Kulunka Teatro
 

El Teatre-Auditori del Morell acollirà aquest divendres 12 d'abril l'obra de teatre 'Solitudes', emmarcada en la programació hivern-primavera 2019 del municipi. Explica la història d'un ancià que el seu principal al·licient de vida és jugar a les cartes amb la seva dona. Quan aquesta mor, busca quelcom que el faci sentir bé. Tret que la seva família s'esforça a aconseguir-ho de diverses maneres, l'ancià només reclama companyia. La història es carrega de problemes quan aquest la busca en una prostituta i la seva família se n'assabenta.

 

L'obra de teatre, recomanada per a majors de 14 anys, es representarà a les 21.00 hores del vespre al Teatre-Auditori del Morell. La representació de teatre compta amb José Dault, Garbiñe Insausti i Edu Cárcamo com a actors principals, els quals donaran vida a una història que s'emmarca en l'àmbit de la comèdia, però que té un elevat component dramàtic. 

 

'Solitudes' es caracteritza per arribar a tots els públics amb un llenguatge que traspassa fronteres: el llenguatge dels gestos. Així doncs, l'element principal i fil conductor de l'escenografia de l'obra seran les màscares, les quals endinsaran a tots els presents en un món en el qual tot és possible, ja que es deixa volar la imaginació.

 

'Solitudes' és el segon muntatge de Kulunka Teatro

La companyia Kulunka Teatro va néixer l'any 2010 de la mà de Garbiñe Insausti i José Dault, dos dels actors protagonistes. Amb una extensa trajectòria teatral i una gran carrera en art dramàtic, ambdós professionals van unir les seves inquietuds i van fer sorgir un tipus de teatre accessible a tots els públics. Diferent, compromès, actual i amb la capacitat d'emocionar i divertir. 

 

'André y Dorine' va ser el seu primer muntatge, el qual compta amb una llarga trajectòria internacional. Més de 250 representacions a més de 22 països en només quatre anys. Anglaterra, Estats Units, Turquia, Nepal, República Dominicana, Equador, Argentina, Cuba, Xina, Panamà, Noruega, Finlàndia, Xile, França, Malàisia, Portugal, Taiwan, Mèxic i molts més.