Les imatges del nou espectacle Gran Reserva al Teatre Auditori del Morell

'Alguns dies d'ahir', de Jordi Casanovas, puja a l'escenari del Teatre Auditori del Morell

L'obra parla del context polític del 2017 a Catalunya | Es tracta de la tercera cita de l'any de la programació

El Teatre Auditori del Morell acollirà l'obra de Jordi Casanovas, 'Alguns dies d'ahir', la tercera cita de la programació teatral del municipi. El muntatge explica la història d'una família que veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s'esdevenen a Catalunya  durant els mesos de setembre i octubre de l'any 2017.

La funció es representarà aquest divendres 29 de gener a dos quarts de nou del vespre i està recomanada per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell o en línia a la plataforma elmorell.koobin.cat. També es poden comprar abans de l'inici de l'espectacle a un preu de 15 euros. Els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides el tenen d'un 50%.


 

El context polític del 2017 en cinc jornades

La funció comptarà amb l'actuació de la Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cúellar, que interpreten els personatges que es retrobaran al menjador  de casa seva en cinc ocasions. En aquestes, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. 

Al voltant de la taula, aprendran a comprendre els pensaments  i les postures  dels altres i faran l'esforç per conversar i entendre's. Així mateix, hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d'aquest llarg viatge emocional i polític.

Mesures de seguretat i higiene

El Teatre Auditori del Morell, seguint les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, tindrà un aforament  al 50% en tots els espectacles, l'ús obligatori de la mascareta, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l'entrada.