Fotografía d'una de les agrupacions participants

El Teatre Auditori del Morell ja està a punt per a una tardor cultural

La regidoria de Cultura i Festes aposta per la cultura segura i programa gairebé una desena de funcions des d’ara i fins al mes de desembre

Després que el grup vocal ‘Quartet Mèlt’ trenqués el gel i tornés a donar vida a l’escenari del Teatre Auditori del Morell, es preveuen una desena de propostes més que s’allargaran fins al mes de desembre.

Amb aquesta programació, l’objectiu de la regidoria de Cultura i Festes és ‘fer una aposta decidida per la cultura segura i, seguint totes les mesures de seguretat adients, programar concerts, funcions teatrals, espectacles de circ, etc.’

Algunes de les funcions són reprogramades del PrimaverArt, del cicle Dijous d’estiu o de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, amb el desig que finalment la ciutadania en pugui gaudir de les actuacions tot i l’estrany context global actual.

Un programa amb propostes per a tots els gustos

Fotografía d'una de les agrupacions participants
Algunes de les funcions són reprogramades d’altres actes | Aj. El Morell

La pròxima cita serà el pròxim divendres 16 d’octubre, amb la proposta de Cafuné, una fusió entre l’art de la dansa i el circ. Més endavant, per acabar el mes d’octubre, el divendres dia 30, serà el torn de la música, amb el concert de La Sra. Tomasa, que presentarà el seu nou disc ‘Alegre pero peligroso’.

Un cop arribat el mes de novembre, la companyia de teatre familiar La Baldufa oferirà ‘Embolic a la granja’, dissabte dia 14; dissabte 21 la companyia La Calòrica portarà a l’escenari ‘Ocells’, un dels millors espectacles del 2019 i que torna aquesta a la tardor amb gira i temporada a la sala Beckett de Barcelona; i dissabte 28 el públic gaudirà d’un clàssic, ‘La plaça del Diamant’, a càrrec de la companyia Eòlia.

Finalment, al desembre, Tornavís Teatre oferirà ‘Les qui venen amb mi’, un text de la morellenca Glòria Granell, divendres dia 4; i dissabte dia 12, espectacle d’humor amb ‘Nothing de nothing’.

El Teatre Auditori, preparat per les mesures de seguretat 

Els actes es realitzaran seguint totes les mesures de seguretat indicades en matèria cultural. 

Es realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar ben posada la mascareta, mantenint la distància de seguretat amb la resta de persones. A més, tant l’entrada com la sortida es farà de forma esglaonada.

Cal recordar que l’aforament del teatre s’ha vist reduït al 50%, de manera que la disponibilitat serà de 190 seients en total.

Les entrades anticipades de totes les propostes es poden adquirir anticipadament trucant al Centre Cultural del Morell, al 977-842-176. Una hora abans de l’inici de cada espectacle també es podran comprar a la taquilla.

Actuació de Cia. DuKto a Tàrrega 2019
La regidoria de Cultura i Festes fa una aposta decidida per la cultura segura | Aj. El Morell


 


Comentaris