GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Teatre, música, dansa i circ al cartell de la cinquena edició del PrimaverArt del Morell

El festival morellenc se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'abril
Enguany se celebra la 5a edició del PrimaverArt al Morell | Cedida
 

El Morell es prepara per acollir la cinquena edició de l'esperat festival PrimaverArt. Una mostra de teatre, música, dansa i circ als carrers del municipi tarragoní, les quals han servit com a protagonistes del cartell oficial d'enguany. La il·lustradora barcelonina Carmen Segovia ha sigut l'encarregada de posar imatge a aquesta nova edició que, un any més, acollirà les quatre disciplines pròpies de la mostra.

 

El cartell pretén transmetre el caràcter divers del PrimaverArt, on artistes, actes i disciplines molt diverses aconsegueixen crear un acte cultural unificat. Quatre personatges, de característiques físiques molt diferents, que simbolitzen les quatre grans disciplines oferides durant el festival. Tots ells amb un element vegetal a les mans per tal de destacar la importància dels elements naturals. Aquest conjunt d'elements se situa sota un embolcall de tons verds i blaus que contribueixen a la creació d'un caràcter natural i, alhora, proper. La proposta de Carmen Segovia aconsegueix representar a la perfecció la identitat de la mostra.

Carmen Segovia és la il·lustradora barcelonina que ha realitzat el cartell de la 5a edició | Cedida

 

El PrimaverArt, més que un festival, una nova estació de l'any

L'arribada del bon temps, la floració dels camps i els dies més llargs són sinònim que s'apropa el PrimaverArt. La mostra d'arts escèniques que enguany arriba al Morell els dies 26, 27 i 28 d'abril, compta amb uns índexs d'assistència més que exitosos, acollint més de dos milers de persones en la seva darrera edició. Així doncs, el municipi tarragoní es tornarà a convertir en punt de trobada i d'intercanvi cultural.

 

Diverses companyies d'arts escèniques arribaran al Morell per oferir a tots els seus visitants unes jornades repletes d'art en estat pur. La programació d'aquesta cinquena edició es farà pública en els pròxims dies, la qual acollirà propostes reformulades a partir dels actes més destacats d'edicions passades. Espectacles premiats en fires internacionals, propostes joves i arriscades i acrobàcies d'alt nivell entre els actes del programa del PrimaverArt 2019.