'Tenors', la proposta musical de la companyia Illuminati que arriba al Morell

El Teatre-Auditori del Morell acollirà el dissabte 23 de febrer el quart espectacle de la programació de la temporada hivern-primavera del municipi tarragoní
Escena de la proposta musical 'Tenors' de la companyia Illuminati | Cedida
 

El pròxim dissabte 23 de febrer arriba 'Tenors' al Morell. Una òpera interpretada per tres personatges d'influència internacional i que representa el quart espectacle de la temporada hivern-primavera del municipi. La proposta musical interpretarà cançons i melodies conegudes per tot el seu públic i, fins i tot, transportaran a més d'una persona al seu passat.

L'òpera parla de la vida dels tres protagonistes, quines han sigut les dificultats que han hagut de sofrir per arribar a ser tenors professionals, les seves necessitats i requisits, així com un plec d'anècdotes i excentricitats del món de la lírica. Aproparan al públic a una situació que, per a molts, és completament desconeguda, ja que no som conscients de les cures que han de tenir els tenors en el seu dia a dia per tal de conservar el seu instrument principal: la veu.

Una companyia de caràcter internacional

La companyia Illuminati va nàixer d'un viatge entre amics, fent allò que més els agradava: representar. En Miquel Cobos, l'Ezequiel Casamada i l'Albert Mora van fundar una companyia que, avui dia, ja ha emprès un recorregut de caràcter internacional. Posteriorment, es va incorporar en Toni Sans, per aportar els seus coneixements escènics, i tres pianistes que els acompanyen en les seves representacions musicals, el Daniel Garcia, l'Adrià Aguilera i el Gustavo Llull.

La seva primera obra, 'Tenors', nascuda l'any 2017, va sorgir d'una «il·luminació» per part dels tres fundadors. Després d'un any representant-la en nombrosos escenaris, continua tenint una gran acceptació entre el públic.

Aconsegueix les teves entrades

Per veure aquest espectacle musical es poden comprar les entrades de manera anticipada, amb un cost de 10 euros, al Centre Cultural del Morell (C/ de la Coma 2) de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. També es podran comprar a taquilla, el mateix dia de l'espectacle, pel preu de 12 euros. En aquest cas, és necessari acudir una hora abans de l'espectacle al Teatre-Auditori del municipi.

"ATENCIÓ: Accident laboral greu a Constantí" "Tractorada per reclamar ajudes al sector de l'avellana de Tarragona"