Fira de Nadal del Morell

La tercera Fira de Nadal del Morell aposta pel comerç local

L'esdeveniment, del 13 al 15 de desembre, arriba acompanyat d'un complet programa cultural. Divendres, es farà el segon passi del mapping

Aquest any torna la tercera edició de la Fira de Nadal del Morell, que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, del 13 de desembre al 15 de desembre a la plaça de l'Era del Castell. Una ocasió perfecta per comprar diversos productes de proximitat, ja que, un total de 14 expositors de comerç local col·locaran diferents estands amb els seus productes. A més, també es durà a terme la Festa de l'Oli Nou i el II Concurs d'Allioli. La Fira de Nadal del Morell és una proposta impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. 

Espectacles, gastronomia i solidaritat al Morell durant el cap de setmana 

A continuació podeu consultar l'agenda d'activitats que es realitzaran en el marc de la tercera Fira de Nadal del Morell. Per començar, divendres, 13 de desembre, a les 17.30 hores, podreu gaudir d'una xocolatada gratuïta i a les 18.00 hores es farà la representació de l'espectacle 'Zeppelin' a la rambla Joan Maragall. Per acabar la jornada, a les 19.00 hores, es farà el segon passi del mapping de Nadal. 

Pel que fa al dissabte, 14 de desembre, la fira estarà oberta de 10 hores a 20.30 hores i es complementarà amb l'actuació del grup Stromboli Jazz Band a les 12.00 hores del migdia; també podreu participar en el taller cultural d'aus rapinyaires a les 13.00 hores; o gaudir de l'espectacle 'La Bleda' a les 17.00 hores. A més, el Teatre Auditori acollirà, un any més, el festival de dansa de l’AMPA de l’Escola Ventura Gassol, i el Centre de Serveis per a la Gent Gran farà un bingo i un sopar solidaris, organitzat per l’Associació Voluntariat Social del Morell. Aquestes dues activitats destinaran els beneficis a La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries. 

cansalada a la brasa
Imatge d'un esmorzar popular anterior del Morell | cedida

Fira de l'Oli Nou i II Concurs d'Allioli

Per acabar aquest cap de setmana, diumenge arrencarà a les 9.00 hores amb la Festa de l'Oli Nou i un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra i fruita. Tindrà un cost de 3 euros i els beneficis es destinaran a La Marató de TV3. També es realitzarà el II Concurs d'Allioli, que és gratuïta i obert a tothom. Si voleu participar-hi us heu d'inscriure al Centre Cultural del Morell abans del divendres, 13 de desembre, sinó podeu fer-ho el mateix diumenge a les 9.30 hores a la plaça de la Font. 

A més, els Gegants del Morell faran una plantada a les 9.30 hores a la plaça de la Font i, a partir de les 11.00 hores, gegants i capgrossos aniran en cercavila fins a la Fira de nadal. Una fira que estarà oberta de 10.00 hores a 18.00 hores. A les 11.30 hores hi haurà la concentració de tions i a les 13.00 hores es farà el concert de La Marató 2019 al Teatre Auditori, organitzat per l'Escola Municipal de Música El Morell. Finalment, destacar que durant aquests dies, els més petits de la vila també podran aprofitar per portar menjar i beure al Tió del Morell. Podeu consultar la resta d'activitats del programa de Nadal del Morell en aquest enllaç


Comentaris