Vilallonga del Camp es bolca amb La Marató de TV3

El municipi organitza diverses activitats per recaptar fons per a la investigació contra el càncer
L'Ajuntament de Vilallonga del Camp. | Google Maps

 

 

Un any més, Vilallonga del Camp s'uneix a la resta del país per recaptar fons per a La Marató de TV3. D'aquesta manera, el municipi del Tarragonès prepara dos dies carregats d'activitats solidàries de tota mena, perquè petits, joves i grans puguin gaudir d'una gran jornada alhora que ajuden en la investigació biomèdica.

 

D'aquesta manera, el diumenge 16 de desembre i el dissabte 22, els vilallonguins i tots aquells que s'atansin al municipi podran participar d'una caminada solidària, tallers de manualitats per als més petits, classes de salsa i bachata, un concert de nadales, sessions de cinema, un pessebre vivent, i finalment, un concert solidari de Nadal.

 

Tot plegat en una Marató de TV3 que través de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, se celebrarà el diumenge 16 de desembre, amb quinze hores de televisió i cinc de ràdio en directe, que a través de la divulgació científica i diversos testimonis, cercarà la sensibilització sobre la dura realitat del càncer, amb l'objectiu de mobilitzar el país per aconseguir fons per a la investigació.

 

Combatre la primera causa de mort a Catalunya

Més de 10.000 persones moren a l'any a Catalunya com a conseqüència del càncer, que és, amb diferència, la primera causa de mort; on un de cada dos homes i una de cada tres dones han tingut o tindran càncer al llarg de la seva vida.

 

No obstant això, gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys, on la mitjana se situa, actualment, en el 55%, un motiu més que suficient per seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.

 

 

La programació solidària de Vilallonga del Camp

 

Diumenge 16 de desembre

9.00 h, des de la plaça de l'Església. Camina per La Marató

11.00 h, a la plaça de l'Església. Taller infantil: 'Decora el teu arbre'

12.00 h, a la plaça de l'Església. Classe de Salsa i Bachata, seguidament, Concert de Nadales

17.00 a 19.15 h, a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu. Cinema: Pesadillas 2

 

Dissabte 22 de desembre

17.00 h, a l'Escola Pere Virgili. Pessebre Vivent

19.30 h, a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu. Concert Solidari de Nadal