El Morell es prepara pel 8-M amb una xerrada sobre igualtat de gènere

Aquest serà el primer dels actes sobre igualtat i feminisme que es realitzaran al municipi

L'Ajuntament del Morell també se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març, organitzant un acte per reivindicar la igualtat de gènere dins el municipi. Consistirà en una xerrada que tindrà lloc aquest divendres 6 de març a les set de la tarda a la sala d'actes de l'ajuntament.

La xerrada té el nom d''Iguals? Un repte social' i ha estat organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament del Morell. La conferència serà impartida per la 'coach' Àngels Revenga, que abordarà les qüestions com les desigualtats que genera la diferència biològica, què implica el concepte del gènere, com es construeix, la socialització de gènere, els estereotips, els rols, la desigualtat que no es veu o la violència.

L'acte tindrà lloc el pròxim divendres 6 de març, previ al Dia Internacional de la Dona, que és diumenge; a les set de la tarda a la sala d'actes de l'ajuntament. Des de la regidoria d'Igualtat es preveu que sigui una jornada «molt dinàmica» i que està oberta a tota la ciutadania.

L'ajuntament organitzarà un seguit d'actes reivindicatius durant tot l'any

Tot i això, aquest és només el primer acte per reivindicar la igualtat de gènere que tindrà lloc al municipi, ja que tal com ha informat la regidora d’Igualtat, Rosa M. Sánchez, «amb aquesta xerrada es dóna el tret de sortida a un seguit d’activitats que es faran al llarg de l’any sobre igualtat i feminisme, que anirem desvetllant a poc a poc».

Per últim, l'Ajuntament també ha recordat que s'ha creat una campanya que ha de servir per avançar cap a la igualtat entre gèneres en tots els àmbits. Aquesta porta el nom de #Som_higualtat i Sánchez ha recordat que la voluntat va ser la de crear «una marca que ens acompanyi sempre, com un paraigua que aixoplugui pràcticament totes les accions que fem des del nostre consistori, des de qualsevol regidoria, però sobretot des d’Ensenyament i Joventut».

"🎭 El Morell: Una reflexió teatral sobre la pressa i la vida de la mà de Guillem Albà" "🎉 Tradició i diversió morellenca en un gran cap de setmana de Carnaval!"