Última Hora

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

Un cotxe bolca a l'N-340 a l'altura de Perelló

Els fets han passat a primera hora de matí i hi ha una persona ferida menys greu
L'accident s'ha produït al Perelló. | TarragonaDigital

 

A les 8.19 hores del matí del divendres 1 de març s'ha rebut l'avís per un accident a les Terres de l'Ebre. Concretament els fets han passat a la carretera N-340, a l'altura del Perelló. Per causes que es desconeixen, un vehicle hauria sortit de la via i hauria bolcat segons primeres informacions. L'accident ha passat al quilòmetre 1.098 de l'N-340 i a causa d'aquest s'ha tallat la via en tots dos sentits de la marxa

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM) i segons primeres informacions no hi ha atrapats i hi hauria una persona ferida. No es tractaria d'un accident greu i finalment la persona afectada ha resultat ferida menys greu. La persona afectada ha estat traslladada per l'ambulància del SEM fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

En conseqüència d'aquest accident, hi ha hagut una gran afectació viària i, segons el Servei Català de Trànsit, s'han realitzat desviaments en sentit sud per la carretera TV-3022. 

Afectat el cablejat elèctric a causa de l'accident

A causa de l'accident a l'N-340 al Perelló hi ha hagut una incidència tècnica. El cablejat elèctric s'ha vist perjudicat en l'incident i s'ha mantingut el tall a l'N-340 al Perelló en ambdós sentits i s'han fet desviaments. En aquest sentit hi ha retencions entre l'Ampolla i el Perelló.

Quan passaven pocs minuts de les dues de la tarda, el Servei Català de Trànsit ha anunciat que s'ha restablert la circulació en aquest punt de la carretera N-340 al seu pas per les comarques ebrenques. 

"Ja se sap quins grups tocaran al festival Lo Riu Sona d'Amposta" "Un incendi crema una hectàrea de canyissar a Tivissa"