Els Agents Rurals denuncien tres persones per pescar en aigües prohibides del Delta

Un dels pescadors no tenia llicència de pesca i els agents els han decomissat les canyes
Els Agents Rurals han decomissat les canyes dels tres pescadors | Agents Rurals

 

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya a la comarca del Montsià han denunciat un total de tres persones per pescar en aigües no permeses al paratge de l’Alfacada, un espai natural protegit del Delta de l’Ebre. Un dels pescadors no tenia llicència de pesca i els agents els han decomissat les canyes.

La zona de l’Alfacada és una petita llacuna propera al Calaix Gran del Delta i la gola de Migjorn, un espai que forma part del Parc Natural del Delta de l’Ebre i, com a tal, compta amb restriccions i una normativa específica pel que fa a l’explotació i la pesca continental.

El dofí va aparèixer mort a la costa del Baix Penedès, entre Cunit i Segur de Calafell | Facebook / Diana Restrepo

 

Troben un dofí llistat mort a la costa del Baix Penedès

Fa tot just deu dies, el passat 4 de desembre, les xarxes socials es van fer ressò d'una troballa insòlita i trista a la costa del Baix Penedès. Allà, entre els municipis de Cunit i Segur de Calafell, va apareixèr mort un exemplar de dofí llistat, una espècie eminentment oceànica, pròpia de les aigües temperades i tropicals de l'Atlàntic, el Pacífic i l'Índic, tot i que també se'n poden trobar als seus mars adjacents, com ara el Mediterrani.

Segons van explicar fonts dels Agents Rurals a TarragonaDigital, l'animal va ser traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de Bellaterra, al Vallès Occidental, per tal de fer-li la necròpsia i esbrinar les causes de la seva mort.

"ATENCIÓ: Els Bombers de les Terres de l’Ebre, en situació crítica" "Els restauradors ebrencs reclamen més places hoteleres per canviar el model turístic"